Begrich Bugün 2. Dozu oldum, twitter vb sosyal medyada 2. Dozdan sonra kalp krizi geçirip yaş da beyne pıhtı atıp ölenlerle ilgili yazılar okudum çok korkuyorum ya böyle şeyler yaşayan tanıdıklarınız var mı.
Fatma97 Begrich canım bende aynı aşıyı oldum kol ayğrsı hariç hiç bişey olmadı çok şükür şimdilik iki hafta oluyor aşı olalı 😘 olacağı varsa herşey olur her zaman iyi düşün iyi olsun
hunilimomm Begrich bütün tanıdıklarım oldu hic bi sıkıntı yaşamadılar bende geçen hafta oldum kol agrim bile olmadı ilk doz kadar bir gün agridi o da bütün gece üstünde yatmışım o yüzden bende korkup hep ertelemiştim ama kirktugum gibi olmadı
Elbiii Begrich dün 2. Dozu benim eşimde oldu birinci dozu hafif atlatmıştı ama 2. Dozda baya zor geçiriyor bugun 3.gun yeni ateşi gitti ama baş ağrsı burun akıntısı vücut agrısı hala devam ediyor benimde 2. Dozum var korkuyorum vallahi
minnostospik Begrich 2. Dozu dün olduk. İlk doz kadar kolum bile ağrımadi. Eşim üşüyorum diyor yorganla uyuyor şu an göğüs ağrısı da var napcaz bilemedim. Korona atlattığı zaman bile böyle olmadı.