mrvcr kızlar akülü arabayı kaç yaşında aldınız? kaç aydan itibaren kullanabilir? ve hangi marka tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkürler ☺️
melikeeomeer mrvcr eşimde çok hevesliyor almak için ama daha erken diye düşünüyorum 1 yaşına girecek burda bekliyim bende 😂
Begrich mrvcr ben ebebekte indirimdeyken 1. Yaş doğum günü için aldım (daha doğrusu anneme aldırdım😋) şuan 21 aylık evin içinde sürekli oynuyo tabi ayağını gaza basıp tam süremiyor normal şekilde ama araba araba diye koşuşuyor 😊
minnostospik mrvcr Biz 9 aylıkken almıştık. Oturup kemeri takiuordu eşim suruyordu onu şimdi baya alıştı ama hala suremiyor tabi Pilsan tery bery 12v ebebekten almıştık.
mrvcr Begrich benim oğlum 20 aylık oldu ve araba hastası 😬 arabalar genelde 3 yaş üstü tasarlanmış. şimdi uzaktan kumandalı olanlardan alsam, evde kullansa 3 yaşından önce dışarı çıkarmasam diye düşünüyorum. güvenlik açısından bir sorun olmuyor di mi?
Begrich mrvcr yok canım içine gayet rahat biniyo hatta oturup kemerini kendi bağlıyo😅 ama çözemiyor 😂 direksiyonu ile oynuyor