Dk16 Kızlar tamamen grip semptomları gösterip covid olan var mı? Bugün 3. Gün ve tat ve koku tamamen gitti 😢 Ateş dalgalı, üşüme var arada ve çok şiddetli göz ve burun akıntısı ve tat koku kaybı, 😔 Bu covid mi acaba?
birranne Dk16 tat ve kokunun gittiği normal bir grip yoksa evet pozitifsiniz. Benimde 4. Güne doğru gitmiş tat ve koku 1 ay olacak hala gelmedi. 🙄
Dk16 birranne ya şimdi aldım vicks kutusunu burnuma tuttum içine soktum gram bir koku yok ve şu an bunum tıkalı falan değil😢 kızım altına yapıyor almıyorum kokuyu burnumu poposuna yapıştırmama rağmen 😔
DenizSerap birranne Benim 4. Ay olacak yeni yeni geliyor o da bazı keskin kokuları alıyorum tabi hala tam olarak düzelmiş değil nasıl lanet bir şeyse 😕
cikileyta_yemeliyim Evet ben de 6 aylık hamileyken kovid geçirdim. Tat koku 6 aydır hala yok bende de. Ara ara Türk kahvesi koklamanızı tavsiye ederim
Dk16 cikileyta_yemeliyim o kadar üzücü ki saman verseler yesem sesim çıkmaz çünkü herşey saman gibi geliyor 😏
birranne DenizSerap geçmiş olsun 4 ay çok fenaymış. Inşallah o kadar sürmez. Çocuk kaka yapıyor anlaşılmıyor. Yemek yanıyor anlaşılmıyor. Terliyorsun anlaşılmıyor. Yiyorsun zevk yok çok zor cidden 😅
Defne0111 Dk16 bir ay önce bizde kovit atlattık hala tat koku yok çok az var geçmiş olsun test yaptırın
DenizSerap Dk16 yemeği boşver daha kötüsü bebeğim kaka yaptığında asla koku alamıyordum 🥺 devamlı kontrol ediyordum 🥺
Vanilya Dk16 Evet 👍 olabilme ihtimali çok yüksek. Bunların birini veya birkaçını yaşayanlar covit çevremde
ilahiyatci_Mom Dk16 covit tabiki ben mayısta oldum tat hala az var koku kaç ay oldu düzelmedi bir gün tamamen kesiliyor birgün cok keskin kokuları az alıyrm derken gitti o duyum
Sblrbl Bende kolonyayı kokladığımda kokusunu alamadığımı farketmiştim eşim pozitifti 3. Günü test vermiştim negatif çıkmıştı sonra grip belirtileri başladı koku ve tat tamamen gitti tekrar test yaptırdık pozitif çıktı
Sblrbl Dk16 evet burun akıntısı da vardı tamamen grip gibi göz yanması halsizlik ara ara ateş son birkaç gündür de öksürük eklendi