Erkek_Anesi59 Anneler bebeğim 1 ay 5 günlük hiç uyumuyo tam uykuya dalıyor bianda uyanıyor uykuya dalması zor oluyor uyursada bi yarım saat yada 15 dakka sonra gene uyanıyor hangi çayı kullanabilirim uykusu için
Sumeyye89 Erkek_Anesi59 gaz uyandırıyor o nu canım emzirdikten sonra baya bir dik pozisyonda tut yada kucağında yüz üstü yatır sütle gaz ayrılsın sen iç rezonae anason Melisa ıhlamur sütünden gecer
Evrim1906 Erkek_Anesi59 kundak yapmanı tavsiye ederim ben oğlumu uyutamaz dım kundak da yapmazdım annem gelir kundak yapardı 2 saat acıkan kadar uyurdu sonradan bende yapmaya başladım uykusu düzene girdi. Ellerine kollarına hakim olamadıkları için kendi kendilerini uyandırıyorlar
Deleted12 Erkek_Anesi59 çocuğa vermeyeceksin herhalde çayı kendin iç. Anason ve rezeneli bi karşım var aktarlarda satılıyor. O iyi geliyor.
Erkek_Anesi59 Sumeyye89 gaz damlası kullanıyoruz gaz sorunu olmuyor çok birde beni emmiyor fazla mama kullanıyorum iki gündür memeyide almıyor nasıl içsem fayda eder ki
Sumeyye89 Erkek_Anesi59 kaşıkla içir yada gaz yapmayan biboranlar mamada gaz yapar derler biberon meme reddi yapar inşallah sizi emeye devam eder
Erkek_Anesi59 Evrim1906 kundak yapıyorum sıkılıyor başlıyor ağlamaya ağlarken de morarıyor ta açıyom geri