Cnmcm123 4 ay bebişlerinizin cinsiyet ve kiloları nedir hanımlar. benim oğlum 6 kilo da şuan zayıf geliyor bana ama bilemedim
Ada-Uras-Asya Cnmcm123 4 ay 10 günlük 5.800 kg 62 cm emmiyor hep aç kalıyor ağlıyor aşırı huysuz biberon asla tutmuyor meme reddi yaşıyoruz doktorumuz zayıf dedi ama ne yapacağım bilmiyorum
Cnmcm123 bireylul millet zayıf diyor oğluma kendi çocuklarının fotosunu gösteriyor tosuncuk gibiler bu ayda anlamadım
yagizinannisi Cnmcm123 benim de gözüme oğlum zayıf geliyor ama öyle olacak napayım bende istiyordum az şöyle boğumlar olsun ama kısmet 🤷🏻♀️🤗
Ada-Uras-Asya Cnmcm123 özel mama werdi toparlansın diye ama asla biberon Tutmuyor şırınga ile weriyorum kusuyor artık isyanlardaym gören diyor 2 aylık mı 4 ay diyorum aa çok küçük kalmış diyorlar çok üzülüyorum
melike5461 Cnmcm123 4 ay kontrolünde 8.530 kiloydu kızım. Ama her bebek farklıdır normal 6 kilo olması sıkıntı yapma canım ❤️
Cnmcm123 melike5461 maşallah çok güzel büyümüş kızınız bilemedim ki aZ geliyor bir de herkes çocuklarının bebeklik fotosunu gösterince tosıncuk gibiler
melike5461 Cnmcm123 yok canım normal bence birde benim sütüm olmadı mamayla besleniyo, zaten 4 kilo doğmuştu her ay 1 kilo almış. Dediğim gibi her bebek kendine özeldir kıyaslama yapmayalım o yüzden. 😊
Mom05273 Cnmcm123 biz 7100 grmız kaç kg doğdu o da önemli beslenme tarzı falan kolikmi bunlar önemli unsur
Mom05273 Cnmcm123 emme süresi değişiyor tabi süt bile farkeder ne derece kaliteli bir sütümüz var önemli aç kalsa anlarsın ama bez sayısından huysuzluğundan
yagizinannisi Cnmcm123 bide bizim hep sorunlu gitti oğluş sarılık olduk uzadı şimdi alerji çıktı uyku yok zaten bu kdr kilo aldığına şaşıyorım 😂
melike5461 Cnmcm123 amin insallah sağlıklı olsunlar da zayıf veya kilolu olması önemli değil ama burada yazılanlara takılma canım