Xkimbilirkim Arkadaşlar gardırops ve modacruz uygulamarında komisyon bedeli yokmuş ama neden dolap daha çok tercih ediliyor diğerleri güvenilir mi değil
Bulutbey Xkimbilirkim dolabın kullanımı bana daha kolay geliyor. Oradan beğenip soruyorum diğer uygulamayı kullanıyorsa oradan almayı teklif ediyorum. Dolap kargo ücretlerini de, komisyonları da çok yükseltti.
Deletedmom0099 Xkimbilirkim dolap daha bilindik bi uygulama ama komisyonu ve kargo ücreti yüksek. bende genelde gardropsa yönlendirmeyi tercih ediyorum bu yüzden modacruzu hiç kullanmadım
Cicekimftm Xkimbilirkim dolap çünkü daha hızlı satış oluyor. Gardrops hiç satış olmuyor. Dolaptan 11 satış yaptım 1.5 ayda, gardrops 0
Xkimbilirkim Bulutbey olablr çünkü daha mantıklı yani dolapta kargo ve bedel yüksek dolapta gardıropsa yönlendirnce sorun olmuyor demi bende öyle yapaym madem
Glysrcn Deletedmom0099 merhaba bi şey sorabilir miyim? Ben gardropstan iki parça bebek kıyafeti almak istedim 20 TL kargo ücreti çıktı . Hiç almadım da satmadım da daha önce. Kargo ücreti yok falan yazıyordu ama anlayamadım
Deletedmom0099 Glysrcn kargo ücreti yok sadece alıcı ödeme yaparken 10 tl komisyon bedeli ekleniyor. 20 tlye hiç denk gelmedim açıkcası
HKyhn Glysrcn sözde kargo bedava 😏Adını değiştirip hizmet bedeli diyorlar. Her ürün başına 10₺. Ama aynı satıcıdan alırsanız o ürünleri birleştirip tek bi ilan açar o zaman 10₺ olur
Glysrcn Deletedmom0099 ben de anlamadım hiç kullanmadım daha önce. Alacağım iki parça eşya 80 TL bide bebek kıyafeti küçük yani açıkçası 20 TL kargo olunca almadım
Xkimbilirkim Deletedmom0099 komisyonda yok diyorlar giriş yapınca bu 10 tlyi ne diye kesiyorlar ki alıcı ödemeli demişsnz de mesela satıcı ödemelyse bizden mı kesiliyor
Glysrcn Deletedmom0099 yok yazmadım.ilk kez kullanacaktım bilmiyorum pek. Hatta post açıp soracaktım vazgeçtim. Bu post da denk geldi 😊
Deletedmom0099 Xkimbilirkim açık açık yazmamak lazım yorum siliniyor. diğer uygulamadan alsam diyebilirsiniz yada g.r.d.r.p.s gibi yazıyorum yada direk numaramı veriyorum
Xkimbilirkim Deletedmom0099 numaradan rahatsz edilmiyor msnz? Ve gardropsa yönlendirme nasıl yapıyorsnz kullanıcı adımı veryrsnz link falan mı bırakıyesnz daha yeni kullanmaya başladım hiç bilgm yok
Deletedmom0099 Xkimbilirkim genelde link veriyorum. ben bebek eşyaları sattığım için hep bayanlarla iletşimde oluyorum rahatsız eden hiç olmadı o yüzden 😊
Deletedmom0099 Xkimbilirkim 200 tl altına gardropsta komisyon kargo yok. alıcıdan 10 tl hizmet bedeli olarak ücret alınıyor sadece. yalnız paket büyük olursa size mesela 50 tl yatırmaları gerekiyorsa ordan kesinti yapıp eksik yatırıyolar. ayakkabı kutusu kadar ölçüde kargo yapmalısınız en fazla
Xkimbilirkim Deletedmom0099 o zaman mont gibi kabarık bişey satarsak baya sjkıştırmamz gerekeck 🤣öğrendğim iyi oldu çok teşekkür ederm yardımlrınz için
Xkimbilirkim Cicekimftm o da tufah daha uygun koşullr dururken neden insanlar ona yöneliyor ki bilemedm artk insanları ikna edip diğer uygulamaya çekmek lazm