Minikmucizemmmmmm Bebeğim 8 aylık olacak 33 haftalık dogmuştu sadece saga sola dönüyor yüz üstü dönemiyor karın üstü durmuyor emeklemeye dair hiç bir ışık yok nasıl destekleyebilirim cok üzülüyorum durumumuza 😔
prensesannesiiiiiii Minikmucizemmmmmm acele etmeyin benim de 6 aylık doğan bebegım normalde 9 aylık duz 6 aylık o da dönmüyor. Erken doğan bebekte normal. Sagligi yerindeyse sorun etmeyin.. Doktorunuza danışın
Hep_mi_uykusuz Minikmucizemmmmmm benimki de daha ne emekliyor ne donuyor ne disi var her beebk farklidir skma canini😊
Gozde_alparslan Minikmucizemmmmmm tam haftasında doğdu ancak sekiz aylıkken yüz üstü dönmeye. Baslaid şuan ne dış ne emekleme ne yürüme çabası var ve on aylık her bebek farklıdır canm sıkma canını
mihrosum 34 haftalık dogdu kızım cok cok gec dondu. 8aylıkken donmeye basladı ama haftada 1 donuyordu☺️ cok stres yapmıstım 9aylıkken babası sureklı koltuga dik koydu sıraladı 10 aylık emekledı 1 yasında yurudu. Korkma daha zamanı var
Minikmucizemmmmmm prensesannesiiiiiii önümüzdeki ay kontrol var bakalım doktor ne diyecek teşekkür ederim 💐
Minikmucizemmmmmm Hep_mi_uykusuz benimkiminde dişte yok konusma çabası bile yok bakıyorum cogu bebek kendı kendıne sesler cıkartıyor bizde hic bişey yok tek olan çok şükür Allah’ıma sağlığı yerinde
Gozde_alparslan Minikmucizemmmmmm yan yatırıyordum oynarken oyuncakları yanına koyuyordum dönmesi alması için çok cabalamadim açıkçası bir kaç kez yaptım kendisi yapmaya başladı bakın benim kuzenimin kızı oğlundan kırk gün küçük şuan emekliyor yedi aylıkken başladı dişleri çıktı tutunup kalkıyor beş ayllikken dönüyordu dört aylıkken uzandığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyordu ama.inanin üzülmüyorum takmiyirm çünkü her bebek farklı benim oğlum emekleme çabasında hiç değil çok çabaladım bunun için yüz üstü durmaktan nefret ettiği için yapmıyor tutunup kalkmaya çalışmıyor bende akışına bıraktım
Rntgnc Benim oğlum 32.haftada doğdu. 5 buçuk aylıktan itibaren 30 seans fizik tedaviyle destekledik. Şuan 8 aylık destekli oturuyor ve tam anlamıyla yeni dönmeye başladı size tavsiyem fizyoterapisten destek alın.