Deletedmom0099 morjaguar 2. dozda olmuştu bizimde. 4 saatte bir calpol vererek geçirdim 18 saat sürmüştü
mihrosum morjaguar korkulacak bıse yok ates cıkar vucudu direncı artıyor korkma hıcbır sorun yasamaz sin. Bebek kac kg ise yari cc calpol ver annesı. Hemen duser hemen derken yarım saate falan.(10 kg bebege 5 cc calpol.) biz 3 diz bexsero yaptırdık. Bırı 3 gun dıgerlerı 2 gun ates yaptı hafifi huzursuzluk cunku canları acıyor Baska bıse yok
Xyz26 morjaguar 1 gecelik sabaha birseyi kalmıyor ağır bi iğne bizimki bacağını oynatamazdi şimdi 13.ayda son dozumuz var inanın stresi beni sardı
Kk41 morjaguar ilk doz da en fazla 38 oldu ilaçsız düştü. bugün de 2. Oldu şimdilik ates yok inş olmaz
morjaguar Deletedmom0099 18 saat mi :/ bizim de 2. dozda oldu. calpol de düşürmedi sadece sabit kaldı 37.5ta. gece de devam edecek demek ki:(
morjaguar mihrosum calpolle 37.5ta sabit kaldı, saatlerdir böyle. yani biliyorum durumu ama yine de kahrolmamı engellemiyor bu durum :(
morjaguar Xyz26 ay çok iyi anlıyorum sizi 3. dozda sakinleştirici almam lazım herhalde. ilkinde bir şey olmamıştı ikinci doz hirpaladi:(
mihrosum morjaguar 37 risk degıl korkma annesı bexsero ates yapar. Ama havale gecırecegı turde bir ates yapmaz. Dedıgım olcude calpol vermen lazım. Oyle 1 tatlı kasıgı falan kesmez
morjaguar Kk41 ilk dozda pek bir şey olmamıştı ikinci doz bugün oldu, aşıdan 6 saat sonra çıktı ateşi, calpol de düşürmedi sabit kaldı sadece. sizde olmaz umarım
cekoslavakporseleni morjaguar ay biz de bugün bexero 1. Dozu yaptırdık. İnşallah ateşi çıkmaz bebeğimin. Normalde aşılarda ateşi çıkmıyor ama bu ağır bir aşıymış.
morjaguar cekoslavakporseleni evet bizde de hiç ateş olmamıştı şimdiye kadar, 1. doz da dahil ama 2.si çarptı malesef