Egemenin_Annesi Oglumun dünden beri burnu akiyor, geceleri tikaniyor ve uyuyamiyor tabi bu sebeple .. Evet Anneler ne iyi gelir bunlara izotonik suyla temizliyorz sürekli ama daha baska cözümleriniz varsa alirim ..
Naciyeylmz Egemenin_Annesi eczaneden serumlu tuzlu su var onu al cnm birde şırınga 5 kadar çek yarı bir burna öbürünü diğerine ters çevir vur arkasına çocuğu cikar
Sfanr Egemenin_Annesi benimde 2 ayllik bebeğim var aynı sorunu yaşıyorum akıntı değil burun tıkanıklığı var açmama rağmen tıkanıyor tam anlamıyla açılmıyor daha doğrusu ne yapmam gerek bende bilmiyorum
Melek1611 Egemenin_Annesi benim kızımdada öyle bi şey olmuşdu burnu akıyodu geceler tıkanıyodu yatamıyodu falan doktoru izotonik su yazmışdı biz yaptık geçmedi 2gün kadar ve geç kalmıştık burnundakı tıkanıklık nedeniyle kulağı ağrımaya başlamıştı biz kulağının ağrıdığnı bir süre sonra ateşlendiğinde öğrendik ateşi kulağı nedeniyle 3gün 39 dan düşmedi ve acilen antibiyotiklere başladık.Sizdede böyle bi şey varsa doktorunuzdan tavsiye alın bence
arzuu-52 Egemenin_Annesi merhaba benim bebeğimde 2 gündür hasta aynı şekilde burnu hem akıyor hem tıkanıyor bizde eczaneye anlattık durumu iburamin zero diye bi şurup verdi bebeğim burun aspiratörüyle burnunu çekmemize hiç izin vermiyor sürekli ağlıyor zorluyor bizi o yüzden biz bu şurubu kullanıyoruz bebeğiniz kaç aylık? Ona göre eczaneye sorun anlatın durumu belki şurup verir
DenizSerap Egemenin_Annesi uyurken yakasına cold mix damlatın bizde de aynı sorun var ama öksürük balgam da var. Antibiyotik Şurup kullanıyoruz.
Sfanr Egemenin_Annesi yazık ya valla doktora gidip açın burunu diyesim geliyor 😄 hirltili nefes alıyor burnu tıkalı olunca
guveninannesi Bizde o aylarda aynı durumu yaşadık fizyolojik bi tıkanıklık oluyo dedi doktor günde 4 5 kez yapıyoduk anca açılıyodu benim önlemek için kullandığım bi ürün var mustelanın göğüs kremi çok etkili ve burun tıkanıklığı öksürük hırıltı bunları olmadan engelliyo ve olursada kesiyo deneyin derim
guveninannesi Sfanr canım krem zaten günde iki kez uyumadan önce göğsüne ve sırtına uyguluyosun masaj yaparak o kadar