ilkmutluluk17 Bebeğiniz 3 ay kaç kiloydu ve 4. Ayında kaç kilo aldı kilo alımı olmayan bebeklerde mama takviyesi yaptınız mı ?
Damlaymz ilkmutluluk17 tam hatırlamıyorum ama 6600-6800 arasıydı 3. Aydan sonra kilo alımı 300-500 gram arası oldu hep
Melek7 ilkmutluluk17 bizim de tam o aralıkta kilo alımımız azaldı.. ama doktorumuz normal dedi artık 400 500 gram aylık yeterli dedi.. sonra da hep öyle gitti artmadı bidaha.. 3.ayda 5.600 4.ayda 6.100 olmuştu..
Ayperim ilkmutluluk17 3.ayında 5700 dü 4.ay komtroöünde 6100 dü 400 grcık almıştı yani:( ama gelişiminde. Bi sıkıntı görmedi ebemiz kilo alımının azalacağını sçyledi bebeğğm 3720 doğmuştu o yüzden de az bulundu
ilkmutluluk17 Melek7 aynı kiloda kalmış ya 🙆🏻♀️Kilo alımının yavaşlayacağını biliyordum da aynı kalmış kilosu şaşırdım
ilkmutluluk17 Ayperim anladım zaten 300/400 kg alıyorlarmış 3. Aydan sonra da malesef biz onu da alamadık
Melek7 ilkmutluluk17 böyle devam ederse doktorunuzdan kan idrar tahlili istersiniz.. bi sıkıntı yoksa almaya başlar zaten tekrar.. bazen oluyor böyle.. evet aman sağlıklı olsun kilosu önemli değil diyoruz ama insan takılıyor ister istemez..
Htcana ilkmutluluk17 bizim de fazla almamış bu ay.dr um benim laktamil kullanmami söyledi sutun kalitesini artırıyormuş
Suzitosuzi Htcana sütün kalitesini bakliyatlar artırıyor bi yeşil mercimek yiyin bebeğin kakssını görün 😁 mamaya gerek yok yüz ikiyüzlü gr için
Yasemintutku Benim oğlum 3aydan sonra 400gr almış..daha önce rahat 1000gr alıyordu..ancak artık azalacak dedi doktor
tugceo92 ilkmutluluk17 3. Ay kontrolünde 5550 idi kilosu. Suan mama ağırlıklı gidiyoruz. Haftaya 4. Ay kontrolü var suan Kaç kilo bi fikrim yok acikcasi