Eafl Kizlar 28 günlük bebegim var hergun 4 5 kere yeşil ve sarı olarak değişiyor kakasi çiş de çok yapiyor doyuyormudur korkuyorum doymuyordur diye bide renk neden değişiyor kakasinda
Morfrenk Eafl emziriyorsanız yeşil renk sizden geçer veya üşütmüş olabilir kaka sayısı iyi bence doymasa yapmaz ki
Tugce Eafl yeşil kaka alerji durumunda da olabiliyor. Sesli kaka yapma, karın gurultusu ve ıkınma gibi şeyler var mı
MeryeminAnnsi Eafl proteinden fakirbeslenince yesil oluyo yumurta peynir ceviz guxel kahvalti yapin basitkarbinhidrat almayin
Tombikdonerartikcokpahali Med Benim bebeğimde cok ikiniyo 😥 kakasina bakiyorum cok küçük kucuk cis sayisi guzel ama kakada çok zorlanıyor
Deletedmom5454 Morfrenk yeşil renk nasıl bizden geçer ya bazen görüyorum ben üşütürsem sütten mi alır yani ne yapmam lazım ya da içmem
Med Tombikdonerartikcokpahali kaç aylık? ilk 4 ay bende cok çektim valla kıpkırmızı oluyordu ıkınarak uyanıyordu 😬
Hale007 Tombikdonerartikcokpahali canım benım bebegımde ıkınıyot bende bugun kontrol vardı doktora gittim çok ıkınıyor dedım.Ne dese beğenirsin bende ıkınıyorum sızlerde ıkınıyorsunuz çocuğu bırakın kakasını sert yapmıyorsa yumuşaksa ıstedıgı gıbı yapsın dedi o yüzden sıkma canını sen 😊
Med Tombikdonerartikcokpahali büyüdükçe alışıyor cnm merak etme,bu sefer de başka şeyler çıkıyor,annelik böyle işte herşeyi dert ediyoruz ☺
Tombikdonerartikcokpahali Hale007 hahah😂😂ay kiz allah seni nasil guldum kiz biz gece gündüz ikinmiyoruz ya 🤣 Çocuk sabahtan basliyor aksama kadar rahatsiz oluyor 🤣 hahaha ay nasıl guldum tabiki bi yandan da doğru diyor
Hale007 Tombikdonerartikcokpahali valla öyle deyınce sok oldum😂😂tuvalet yapmasını bılmıyormus böyle böyle öğrenecekmiş canım ama doktordan öyle bir cevap beklemıyordum bende çıkınca baya kahkaha attım 😄
Tombikdonerartikcokpahali Hale007 hahaha😂 ay kuzum allahtan seni guldursun olabilir yapmayi bilmiyor olabilir 😂ama bazendd baya yapiyor 😁😂ogrensin sİpalar ya
Morfrenk Deletedmom5454 yeşillik yediyseniz geçer mesela, bol bol emzirin başka bir şey yapmanıza gerek yok
Hale007 Tombikdonerartikcokpahali o degılde artık her gittiğimde adamı nasıl cıddıye alıcam onu düşünüyorum 😃
Crocusd Yeşil kaka genelde ön süt ile beslenip son sütü alamayan bebeklerde oluyor. Memede son süt bitene kadar emzirmeniz, sonra diğer memeye geçmeniz lazım. Çünkü önsüt yağlı bi süt kaka o yüzden yeşil oluyor. Doyurucu ve besleyici kısım ise son süt 🥛