Prensesannesiiii32 Anneler merhaba 🥰 bebeğim doğduğundan beri mama+meme ilerliyoruz. 3 aylık olduk bugün. Philips aventin 0+ biberon ucuyla mamasını içiyor. Benim ne zaman değiştirmem lazım bu ucu yani yada nasıl anlarım değiştirmem gerektiğini yardımcı olur musunuz
Deletedmom27337 Prensesannesiiii32 1 aylıkken değişmeniz lazımdı. Şuanda 3 e geçiş yapıyor olmalıydınız
Zlm Prensesannesiiii32 ben 3 aylik olunca değiştirdim çocuk megersem 90 icicekmis ama biberondan zor geoiyo diye 60 iciyomus 😄
Egeanul Prensesannesiiii32 mutlaka değiştirilmesi gereken zamanı anlıyorsunuz. Hızlı hızlı çektiğinde ya da çok çekmeye çalıştığında değiştirin. Bazı biberon uçları 0 olmasına rağmen çok akıyor. Bence birazdaha bekleyin hızlı akımı varsa. Ben şahsen 5 buçuk 6 da değiştirmiştim
Prensesannesiiii32 Deletedmom27337 ama genzine kaçıyor delik büyük olduğu için nasıl 3 e geçebilirdim ki
Deletedmom27337 Prensesannesiiii32 2 ye alışınca 3 e kolay adapte olur :) bnm kızım aylar yaklaştıkça biberon reddi yaptı. Şimdide 6 aylık olcaz 1 haftadır biberonu almak istemiyor. Haftaya bizde 4 numarasına geçicez 🤷🏻♀️ Delik küçük oldugu için az mama geliyor o da bebek sürekli emmek isteyince çenesi yorulup biberonu doymadan bırakıyor. Siz 2 numarasına geçin bence artık
cinara 6 aydan sonra degistirin 3 e gecis 1 ay cok erken simdilik 0 iyi tek delik lazim size simdi 6-7 aydan sonra 3 delikliye gecin yeterli olcak
Prensesannesiiii32 Deletedmom27337 öyle yapayım o zaman. 90 ml içiyor 4-5 saatte bir az geliyor bana da 😞
Prensesannesiiii32 Zlm ya benim bebeğim de çok iştahlıydı şu aralar 90 ml bile bazen bitiriyor acaba biberondanmı