Adamelis12 alparlaninannesi hayır yıllar sonra zamanla anca çok çok çok yavaş akar kına tuttuktan sonra tutmadığında istediğin renk olmaz saçma sapan bir renk olur fazla tutsan olmaz çok tutsan olmaz boya gibi değil asla yapanlar bin kere pişman çevremde
Adamelis12 alparlaninannesi boyadan daha çok yıpratırsınız saçınızı hele ki nasıl kına vurulduğunu bilmiyorsanız hiç girmeyin o topa
Babybloom alparlaninannesi saçın alt tonu çok açıksa Hürrem saçını belki tutturursun ama koyduysa mümkün değil. Kına iyice koyulaştırır. Ben üniversitedeyken kına yakardım, soğan kabuklarını kaynatıp onun suyu ile kına karıyordum. Daha kızıl yansımalı oluyordu
Babybloom alparlaninannesi kızıllık verir demişlerdi, gerçekliğini bilmiyorum ama ben sonuçtan memnun kaldığım için hep öyle yaptım. Hem de besler
Gnz Nezzz_ sonra dipten yine kendi sari saciniz mi cikti benimde sacim doğal sari kina yakmak yada boyatmak istiyorum ama herkes sonradan cikan sacin eski renginde olmaz diyorlar o yuzden yapmaya korkuyirum ama degisiklikte istiyorum