Tugcece Merhaba hanımlar ankastre set alacağım ama hangi marka hangi özelikte olmalı hiç bir düşüncem yok davlumbazını eğik camlı istiyorum. Kullananlardan öneri bekliyorum en fazla 4 bin bütçem
Nurseda2612 Tugcece bizim ev sahibi almış taktırmış kumtel marka siyah kesinlikle önermiyorum özellikle siyah ve cam almayın ne kadar silerseniz silin iz kalıyor
Bal-Kaymak Tugcece Yeni evim için Arçelik grion buharlı cam seriden aldık. Daha doğrusu annemler hediye aldı. Kullanmadım henüz ama ben öneri üzerine almıştım. 7300tl set fiyatı. Kullananlar genelde cam önerdiler beyaz veya gri. Siyahtan memnun olan yoktu çevremde.
Kuzeybabyy Tugcece merhaba vestel aldım ben gayet memnunum ben grisini aldım ama çok toz oluyor kesinlikle beyaz tercih edin 😅 gri cam set 2 olarak geçiyor internet sitesine bir bakın toz dışında çok memnunum
Tugcece minimilena bende ilk beyaz düşündüm İnox beyaz eşyalarım o yüzden nasıl uyumu olur kafamda tam netleştiremedim. Önce ki siyah ocaktı benimki evet biraz tozu belli ediyor
Bal-Kaymak Tugcece Ben alsam muhtemelen beni de aşardı 😁 babacığım anacığım sağolsun her istediğimi alırlar. Ama çok araştırmıştım 4.000 TL ye hiç bulamadım ben memnun olunan
Tugcece Kuzeybabyy ay suan da grilerine bakıyordum toz olmaz diye düşünüyorumdum. Fırını nasıl et pişiririm yumuşak pişiriyor mu
Kuzeybabyy Tugcece siyah kadar olmuyor ama günde en az iki üç kere siliyorum özellikle fırını için aldım ben aşırı iyi 😊
Elf33 Tugcece bende yeni aldım beyaz profilo cam cok memnunum. İnternet üzerinden hepsi burada. Avm adını hatırlarsam yazarım size.
Emneft Ben simferin ankastre setini kullanıyorum gayet memnunun beyaz renkli ve 5 gözlü ocak olanını almıştık gayet kullanışlı