Mommy08 Kizlar bir ay 2 gunluk bebegim var . Gunde bir yada iki kez mama veriyorum 60 cc ama az gibi sanki bebegim tam doymuyor gibime geliyor siz bebeklerinize kac cc mama veriyorsunuz ?
Rose Mommy08 Canım biraz fazla yap şişenin dibinde kalıp kendısı bırakana kadar benım doktorum oyle söylemıstı hatta ben cok yıyo mama dedıgımde anne memesınde cc mi var bebeklern ne kadar yedigini biliyomuyuz doyunca bırakıyolar demstı
Gamzeecelasun Mommy08 canım ben emziriyordum ama bazen de mama veriyordum 4aylık olana kadar hep 30 cc verdim kilo alımı gayet iyiydi doktor onu da verme demişti ama sen kendi bebişini daha iyi tanıyorsun mama içip emdikten sonra ağlamıyorsa ve bezi de çişli ise doyuyor demektir😊
zurgun Mommy08 en başından beri mi mama veriyorsunuz bu arada hangi marka benim oğlan da 28 günlük ben de 60 cc veriyorum daha da versem içer eminim bir aylık kilo alımı nasıldı ben bebelac gold kullanıyorum
Mutlubebis Mommy08 mamaların arkasında aylara göre miktarı yazıyor aslında oraya baktınız mı 🤔 bi fikrim yok onun dışında :)
Damla33 zurgun benimde 24 gunluk kizim var basindan beri mama kullaniorm sutum cok az sagip veriyirm onuda emmiyo 60 cc yapiorm mama yetiyo bazdn az bisi birakiyo bazen tam iciyo bnce 60 yeterli gibi kucukler daha sonucta similac kullaniorm bn yeni geçtim
Mommy08 Busss henuz kontrole gitmedik 3 kg dogdu sonra hastanede 2.700 e dustu sanirim sisi suyu indi normal olarak su an 3.500 vardir sanirim tahminimce
Damla33 zurgun bnm sutum pek yok sabah ogle aksam sut veriyirm 30 cc her birinde anca gunun dier kalanindada 60 cc seklinde mama veriyorm kac kere veriyorm saymadm valla bazen 60 icmiyo 30 iciyo 50 iciyo degisiyo
tubabalcihasan Mommy08 benim az sütüm 3 saatte bir 60 cc veriyorum arada kaçamak yapıyoruz 30 cc gibi benim şükür 1200 almış 31 günlük bebegim