Ask35tego Merhaba normalde emerken uyuyor ancak şimdi yastığı oyuncağı emmeye çalışıyor deli gibi uykusu var beni emmek istemiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum
Fatmamustafa Ask35tego O ayda meme reddi oluyo canım uykudan hemen kalkınca bide uykuya dalma esnasında emzirmeye çalış 2 hafta boyunca çok uğraştım bende hep uyku esnasında verdim sakın pes etme☺️
Ee011 Ask35tego benimki 1 aylık olmadan başladı meme reddine ayakta deneyin uykuya geçeceği sırada yada uyuduktan sonra
Alpbeybi Ask35tego ayakta, pilates topunda zıplayarak, uyku arasında ya da uyandığında hemen emzirmeyi deneyin. Tam meme reddi zamanı, geçecekmiş 🙃
Ask35tego Fatmamustafa incikusunannesi defnosgeldii Hiç keyfi yerinde degilki devamlı ağlıyor hayatımdan bezdim hiç biseyfen mutlu değil oyuncak uyku yatmak oturmak eskiden kucak seviyordu şimdi o da yok uyuyor 20 dk uyanıyor sonra ya üstünde uyutcaksin yada beşiğinde joyamazsin uyanıyor hemen ağlıyor Wcye gidecek vaktim yok
defnosgeldii Ay atagi canim :(( en uzun ve zor ataj bizde icindeyizz zorlamamaya calis keyfi yerinde olunca uykudayken teklif et emer o zamanlar
Ask35tego defnosgeldii size de kolay gelsin tek başıma kafayı yiyeceğim Uyanık olduğu süre boyunca bağırıyor
defnosgeldii Ask35tego valla sıpraktın veriyorum çok ağlayınca mis gibi uyuyor doktora sordum bir çat kaşığı verebilirsin dedi
ELFDNZ0307 Merhaba benim bebeğimde 2 ay 12 günlük aynı şeyleri yaşıyorum sakinleştirmeden asla almıyor plates topunun üstünde hareket etmek hoşuna gidiyor o şekilde emziriyorum yada ayakta iyice sakinleşince oturuyorum