Angelangelll Kızlar bebegim 46 günlük dün sol gözü bayağı sulandı. Sabahta capaktan acilmiyodu resmen. Sürekli temizliyorum tekrar capaklaniyor. Başına gelen varmi
Deleted12 Angelangelll ılık demlenmiş çayla temizle. Ama fazla çapaklanma varsa gözünü açamayacak derecede muahkak enfeksiyon da vardı e o yüzden göz doktorundan randevu almalısın.
Sinem91 Angelangelll Bu serum fizyolojik yanlış hatırlamıyorsam göz ve burun içindi. Ama siz tabi doktorunuza sorun. Belki yanlış hatırlıyorumdur. Çay suyu da olabilir. Ama ne sorunu olduğunu bilmediğimden kesin birşey diyemem.
Bebegim_34 Angelangelll enfeksiyon var benim bebeğim de öyle şuan daml kullanıyoruz ılık suyla elinle hafif hafif masaj yap sakın çay suyu falan sürme gözüne
Moms123 Ilık çayla temizle canım bizde de olmuştu birde serçe parmakla göz çukuruna ufak ufak masaj yapmalisin YouTube a yazarsan orda da anlatıyor
Deleted12 Angelangelll o zaman doktora gitmelisin canım. Benimkide 4. Ayında aynı gözünü açamıyordu meğer baharda polenlerden enfeksiyon kapmış. Damla ile geçti. Seninki daha küçük belki göz kanallri tikalidir. Ihmal etme doktora git.
Angelangelll Bebegim_34 Bende internetten baktım sezeryan doğan bebeklerde göz damarı tıkalı olabiliyormus. Sizindemi sezeryan dogumdu
idilolo Angelangelll serum fizyolojikle temizleyin, serum fizyolojiği pamuğa dökün çok hafif hareketlerle silin.
BediaBerenCnkl Angelangelll Benim kızımda da aynı doktora götürdük damla yazdı bir de masaj yapmamı söyledi ama üç ay oldu hala geçmedi bı akrabam anne sütü damlar bir damla dedi on güne bir onu yapıyorum şükür eskisi kadar kalmadı hatta hiç kalmadı diyebilirim
Angelangelll BediaBerenCnkl Yarına randevu bulabildim bende. Bakalım ne dicek doktor. Yarına kadar kaynatılmış suyla felan sileyim hiç olmadi
Angelangelll Bebegim_34 Aynen cnm bende spinal sezeryan o yüzden olabiliyormuş ve 1 aydan sonra ortaya çıkıyormuş. Öncesinde gözyaşı üretimi olmadığı icin