DMKerem 33 günlük bebeğim var. 1 saat emziriyorum kucağımda uyuyor yatağına koyduğumda çok uykusu olduğu halde en fazla 20 dk uyuyor hemen kalkıyor. Neden uyuyamıyor anlamıyorum gazı yok gazını çıkarıyorum altını açıyorum anlayamadım
Zeyynep DMKerem benimkide öyleydi I aylarda hiç kilo almamıştı sütüm çok olmasına rağmen yaramıyordu 20 dk değil 5 dk sonra uyanıyodu açmış meğersem sizin kilo alımınız nasıl
DMKerem Zeyynep kilo alımı az olduğu için mama da veriyorum ama 1 saat emzirip ardından 2 ölçek veriyorum sadece Mamayı artırmak mı gerekiyor acaba
Egesma Zeyynep Bende bunu 40 imiz çıkınca anladım resmen kendime ve bebegıme zulüm etmişim. 40 çıkana kadar çok az kilo aldı 10 dakika da bir uyanırdı sütüm vardı ama çocuğuma hiç bir faydası yokmuş günde 2 kere 30 30 cl mama verdım o bile nasıl kurtarmış ti beni
Zeyynep DMKerem dene bi içiyorsa demkki istiyordur zaten doyduğunda içmez gerisini bi öğününde dene bakalım içecekmi
Zeyynep Egesma aynen canım bnde 1 aylıkken anladım ve hiç mama vermemiştim sütüm akıyordu resmn çünkü doymadığı aklıma gelmedi 2940 doğan çocuk 2700 dü 1. Ayın sonunda ve bana devam et emzirmeye dediler sonra dayanamadım mama verdim 30 Cc içti uyudu yawrum açmış kuzum ya