asellllzeynepe Kızlar bebegım 5 aylık ama ayakları üzeirne 2 3 sn de oşsa basamıyor bende yanındayken koymak için yürütec aldım gümde 10 dk biner şimdilik diye ama yürüteç kullanımı için erken mi birde yürütüecim zararları var diyorlar kafam karısıktı iyce
Deleted12 asellllzeynepe 6. Aydan sonra Gun de yarim saat iyidir. Ona bakarsak herşeyin zararı var. Şimdi çıkar yenilikçi kesim linvlemeye. Bebek ayakta durmak istiyor sonuçta kullanabilirsiniz zamanı asmadiginiz sürece sıkıntı olmaz aksine yararı olur.
-Gizem- asellllzeynepe ben de 5aylıktan itibaren koymaya başladım şimdi5,5 aylık 10-15dk falan koyuyorum başta hiç kıpırdatamadı şimdi biraz yürütmeye başladı ama istediği yöne gidemiyor 😅 önündeki oyuncaklarla oynuyor.
ketcapli_lahmacun asellllzeynepe Bende yürüteç karşıtıyım ama. . 😅😅 Oğlum 8 ay 18 günlük. Alacak gibiyim galiba.
ElmarNarmin Yürüteçe karşıyım o ayrı konu. Oğlum 10ay 11günlük,hiç kullanmadım. Yürüme arkadaşı ile yürümeye başladı bile. Sizin bebeğiniz henüz çok küçük. Daha yeni dönmeye başlayan, emekleme çabası bile olmayan bebeklere neden Yürüteç kullanıyorsunuz?