Mevanurummm Merhaba hanımlar ben çalışmak istiyorum yani elime para geçsin istiyorum ama çocuğum var böyle evden para kazanma yöntemleri var mı nasıl para kazanabilirim
GiybetReis Mevanurummm Bi instagram hesabı açıp bol bol reklam verip , söz nişan doğum günü gibi mini partilere atıştırmalık yemekler yapabilirsiniz. Bunun dışında evde bebek bakabilirsiniz.
Gycl Mevanurummm canım ben hamileyken arkadasim aracılığıyla bir whatsap grubuna dahil oldum yazlik hali koltuk örtüsü hali örtüsü flan satışını yapiyorsun instagram hesabi açıp oyle bisey yapabilirsin birz ugras istiyor sadece
Mevanurummm drn5410 evet mantıklı bir fikir keşke elim biraz yatkın olsaydı o tür işlere öğrenmek için o kadar uğraştım ki hiç el becerim yoktur 🥺
Mevanurummm Winner laptop yok ama elimizdeki telefonlarımız iş görmez mi bana küçültülmü bilgisayar gibi geliyor 🙈
Mevanurummm Gycl ya keşke biraz çevrem olsa kimse benden almaz ki çok gazla çevren yok düşündüm öyle bir şeyler de ınstagram üzerinden satış yapayım dedim ama onun içinde biraz birikim lazım
Gycl Mevanurummm yok canim asil tanidikla olmuyor o isler 😁 reklam iyi yapmak onemli birkime gerek yok komisyonlu olarak satis yapiliyor sen kendi kârını aliyorsun sayfalari bir incele canim istersen komisyonlu satis verilir yaziyorsa mesaj at dönüş yaparlar sana