emation55 Bebeğim 8 ay 17 günlük uykuya direnmeler basladı zaten gece uykusu iyi değildi saat bası kalkıyorda gündüzleri yine 3 uyku yapıp 1.5 1 1 uyuyordu artk gündüzde uykuya direnmeler basladı daha diş bile çıkarmadık şimdiden yoruldum 😞
Hatice_nur07 emation55 diş gelecekse ondan yapıyor olabilir benim kzıım ilk dişi cıkarken bişey olmadı ama smdi üst dişler cıkıyor biz de aynı durumdayız
Kinginthenorth emation55 8. Ayda atak var evet o etkiliyor olabilir. Biz de şu an atak dönemindeyiz sürekli bir memnuniyetsizlik ve uyku problemi var. 2 uyku için erken olabilir, ben denedim 2 uykuyu 2-3 gün geceleri daha beter uyanır oldu.
Elminayusuf emation55 bizde aynı durumdayız 8 ay 5 günlük 2 uyku mu 3 uyku mu yapacağımı şaşırıyorum aşırı huysuz uykuya çok zor geçiyor geçince de adam akıllı uyumuyor dişimiz henüz yok emekleme yok
emation55 milasuna şimdi aslında iki uyku yaptırmak istyrm ama sabah kalkış 6.5 7 haliyle 2 saat snra uykusu geliyr anlyrm huysuzlasyr erken uyudugunda öğlende uyumak istyr 3. Uykuyu uyutmazsamda erken gece uykusuna gecyr nasıl düzenleyeceğim bilmiorm acaba uykusu fazla mı geliyr gündz
emation55 Hatice_nur07 yaa allh kolylk versn yerleri belli ama daha gelen yok sizinki kaç aylık acaba
Hatice_nur07 emation55 suan 7 aylık ilk dişini 5 aylıkken cıkardı kızım eger dişten oldugunu düşünüyorsanız biraz zeytinyagının içine bir kac karanfil katın buz dolabında bi gün bekletin sürün damaklarına rahatlatır
milasuna kubusss bebekten bebeğe fark ediyor gündüz ve gece uykuları bozulduysa 3.uykuyu reddediyor uyuduğunda hemen uyanıyorsan geçin benim kızım 7.ayinda geçmişti
efsun0_0 milasuna bizdede durum aynı peki ama uyku aralıklarına dayanamıyosa 3 saat falan dayanmalı ama 2 saatte uykusu geliyor tabi kısa uyuduğu içinde etkili