Mahirin-msi Dünden beri acı çekiyorum dudağımın üst tarafında uçuk çıktı ne iyi gelir acaba eczaneden krem alamadım evde iyi gelecek birsey var mi
GiybetReis Mahirin-msi sıcak çay kaşığını uçuğa deydirin %100 ev çözümü😊 medical çözüm, asiviral krem😊
Ebrugzbk Mahirin-msi eczane de vectavir diye minik bi turuncu renkli krem var hemen etki gösteriyor tavsiye ederim
Mahirin-msi Kayinvalidemin dudağındaki ucugun sebebi benim diye başlık atsam herkes yazardı 😁🙈 isyangggggggg
Minikbirkalp Evde yapılacak şeyler hakkında bilgim yok ama vectavir ve zovirax uçuk kremi öneririm iyi geliyor 🙃
Mahirin-msi Minikbirkalp zovirax bende hep onu alırdım evde var sandım bulamadım olmazsa onu alayım teşekkür ederim
Minikbirkalp Mahirin-msi çok geçmiş olsun bazen bende de çıkar sızlaması öldürüyor beni kaşıyıp yırtmak istiyorum o bölgeyi 🥴
Mahirin-msi Minikbirkalp evet ya şuan rahatsız hissediyorum kendimi bir arkdasim sarımsak dedi ama bilemedim yakar bebce ya
Mahirin-msi Minikbirkalp oda kesin çozum dedi şuan kaşimak istiyor bir yanım bir yanım saçmalama çoğalır diyor 🙈
Pares Mahirin-msi acıyordu ama hemen geçerdi uzun sürmüyo aşırı çıkar bende de çünkü hep öyle yaparım kurutmak için yavaş yavaş yakabilirsiniz