Babyerva Bebeğim 1 buçuk aylık gündüz sadece benimle uyumak istiyor nereye bıraksam uyanıyor emmek istiyor.Reflüsü var rahatsız mı oluyor gündüz çok süt içtiği için yatmıyor bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Zehra-123 Babyerva normal canım seni istemesi. Bizde 2.5 aylığız. Son günlerde artık rahat bi nefes alabildim. Az sabır geçecek
sademinannesi Babyerva bebek arabasına poşetini takıyorum onda uyuyor öyle çözüm buldum gündüz uykusuna
Gamziss573838 Babyerva Benim bebeğimde benimle uyumuyor o kadar istiyorum ki yatalım birlikte kokusunu çeke çeke hemen başlıyor ağlamaya 😂😂 beşiğine koyunca da uyumuyor ana kucağında da uyumuyor tabi bizim bebiş uyumuyor mahvetti beni valla 😂😂
Babyerva Zehra-123 bebeğim huzursuz uykusu var kucağımda uyuduğunda dalarım düşürürüm diye korkuyorum
Babyerva Gamziss573838 genel bir yorgunluk hakim tabii benim için bazen kollarım tutmuyor o uyurken bende dalarım düşürürüm diye korkuyorum
Babyerva -erCansu- evet normal de beşiğin içinde reflü yatağı onda yatıyor akşam. Gündüz evde anakucağı var onu, yatağı, bebek arabasının anakucağını bile denedim
Zehra-123 Babyerva Allah yardımcın olsun canım. Ama annelik bende arada bir dalıyordum ama hemen uyanıyordum. Yani kolay kolay uyumazSın
Deleted12 Babyerva reflüsü varmış reflu yatağı kullanıyor musun ondan rahatsızdır belki. Zaten küçük yani senle uyuması normal. Zamanla alışır.
Uzaymekiii Babyerva kullandığınız bi tişörtün üstüne yatırın kokunuzla uyur😌 ben öyle yapardım kızıma ne güzel uyurdu ah aahh🥺😌
Taze1mom Babyerva ben o dönemlerde babynest kullanıyordum sallaya sallaya uyutuyordum (gazı vardı ondan sallanarak uyuyordu) ayağımdan bıraksam bile zemin değişmediği için bıraktığımı anlamaz uyurdu