BirAnneBirBebekkkKk 1 yas bebisler neler yapiyor gun icinde anlatirmisiniz oynuyor musubuz bebislerle benimki hic durmuyor heryeri kurcaliyor dagitiyor bi arkadasim izin vermem yapamaz diyo bende ne kadar yapma oglum desemde yapiyor sizin bebisler nasil
Fun BirAnneBirBebekkkKk yalnız yapıcak dağıtacak ki artık büyüdüğünü anlasın bebek. Ona hayır buna hayır derseniz pısırır kalır yani ne demek o tabiki de evi talan edicek bozucak. Gün içinde parka çıkarın akranlarını görsün gezdirin hep evdemisiniz? Arkadaşınızı dinlemeyin doğru bi seçim değil denge önemli mesela evet tehlikeli biyerdeyse hayırı öğretin.
leynanin_pembemantosuu BirAnneBirBebekkkKk 5 dakka totosunun üstünde oturmuyor bu kadar diyim sana 😂çiğğ patatesler soğanlar topraklar duvarlar çoraplar demirler kapılar koltuklar yastıklar herşeyi yiyor heryer heryerde asla durmuyor
BirAnneBirBebekkkKk Fun öğretiyorum ama yapiyor yine koltuklara cikiyor dusuyot gene cikiyor uyku desem hic yok ben uykusuzluktan ölüyorum 🤭
BirAnneBirBebekkkKk leynanin_pembemantosuu aynen oyle uyku desenn hic yok hic dinlenemiyorum cok uykum vat kendimi hamile gibi hissediyorum surekli uykun var