Efemin_Annesi Kizlar planda olmayan misafir sorunsali en acilinden tatli tarifi istiyorum 🙏 cunki temizligim anca yetisicek tatli kolay pratik bisi olsun
Birmuallime Efemin_Annesi ben böyle acil zamanlar için irmik helvası yapıyorum yanına da dondurma varsa eğer. Ya da kakaolu kek yapıp üstüne çikolatalı sos döküyorum
buzlulimonata Kek en pratigi. Dolapta bekleyip sogumasi gereken, dinlendikce güzellesen, bir gün önceden hazirlanmasi gereken birsey degil. Ve her an evde ana malzemeleri olur icini cesitlendirmek size kalmis☺️
sedasnglr93 Efemin_Annesi planda olmayan misafirse kendinizi yormayın pastaneden baklava alsın eşiniz yada tulumba yanına kahve bitti gitti ☺️
sedasnglr93 Efemin_Annesi ben hep öyle yaparım kendimizi gereksiz yere yoruyoruz da ne oluyor bebişiniz vardır kesin zaten zor yetişiyoruz plansız geliyorlarsa kusura bakmayacaklar amaç hoş vakit geçirmek olmalı bence biri önüme baklava yada tulumba koysa misafirlikte severek yerim neden kek çırpmamış diye düşünmem 🥰 ama planlı olur özenirim tabi