ayfer69 2 ay 11 günlüğüz o kdar konuşuyorum şaklabanlıklar yapıyorum resmen “biraz ciddi ol”der gibi bana bakıyor gülme tebessüm hiç bişey yok av mav da yok agu magu da yok sadece meraktan soruyorum ne zaman benimle iletişime geçecek acaba bebeğim
Balkupum2505 ayfer69 dur bismillah bacim 😂 bebe kendini bi toparlasin 😂 yakinda baslar susturamazsn 😂
ayfer69 Balkupum2505 aşağıdaki yorumu okuyynca ne demek istediğimi anlayacaksın 😀 çevremdekiler hep böyle diyor niye gülmüyor niye sese cevap vermiyor aslında erken ama ne bileyim işte benim niye olmasın 😀😀😀😀
Caglakhrmn 1.5 aylıkken gülmeye başladı şuan 2.5 aylık olduk burnuna dokunup bende ona gülünce karşılık veriyor kahkahalar atıyor agu demeyi de öğrendik biz biraz hızlıyız galiba 😀😀
ayfer69 Havvakck bana krşı yok oyun halısına koyuyorum onunla biraz ilgileniyor 20 dk filan ilgisini çekiyor. Ama ben konuşunca sevimlilikler yapınca hoşuna gitmiyor gibi karşılık vermiyor bi süre sonra rahatsız oluyor 😀
Balkupum2505 ayfer69 her bebek farklidir cnm 15 bucuk ayligiz gülecegine gülüyo gülmicegine asla 4 maymunuda oynasan gülmüyo bnmki 😂