MomofEymen Kizlar 14 aylik oglum 3 gün boyunca hafif ateslendi doktor disten dedi ama diger dislerinde hic 3 gün sürmemisti, basina gelen var mi????
Seval3800 MomofEymen dis dönemi nezaman başladı acaba sizde bizim 3 aylik çok huysuz elini ağzına götürme isteği ve salya var acaba dış mi başladı
Damlacatal MomofEymen oğlum 11 aylık 3 gündür bütün gece ateşlendi hatta beraberinde kusmada oldu fışkırır derecesinde biz üşüttü sandık hatta
Dfghy MomofEymen evet var biz 40 dereceyi gördük diş ateş okdar yapmaz diyorlar ama elleri ağzımda olunca boğaz enfekti olmuş 2si bir arada 3 gün ateş düşüremedik antibiyotik kullandıktan sonra iyileşti şükür
MomofEymen Seval3800 benimkide öyleydi ama o ayda cikarmamisti ilk disini. Ama kimi bebek 4 aylikken cikariyor sismi alt damagi ?
Yaseminnykn Seval3800 bizdedw aynı sorun var sanki altta bişeyler var ginş ama biliyorum bu hafta çok huysuz
Oznuryunus MomofEymen ya bu dişin anlam veremiyorum sekiz aylığın biz her gören su olmuş haftaya patlar değişik değişik şeyler söylüyorlar ne olursa patlar
MomofEymen Oznuryunus damak beyazlamis ve sismis olunca genelde 1 haftaya patliyor bence bilmiyorum tabi her dis ayni mi