HamzaMother Bebegim 4 ay 1 gunluk. Sallayarak uyutuyorum gunduz 50 dakika uyuyor sonra uyaniyor tekrar uyutmak cok zor oluyor. Sizce uyku egitimine baslamalimiyim😭 surekli huzursuz ve miz miz uykusuzluktan
Wanderlust HamzaMother 4.ay buyume atagindan dolayi huzursuz ve uykuya direniyor bu ay cok normal bu bahsettikleriniz uyku egitimi de en erken 5.ayda baslaniyor
ipekmom HamzaMother canım benim bebeğimde 3 aylık. Uykuya geçmekte çok zorlanıyordu ayakta da sallamak istemedim açıkçası işe başlayacağım için alışmasın dedim. Ben son çareyi sallanan beşik almakta buldum. Bayağı rahatlattı beni. En düşük ayarda açıyorum bi de sesli zürafası var uyku arkadaşı biraz uyuyor. 😀durumun müsaitse tavsiye ederim
Prensesimmmm1 HamzaMother evet uyumuyor az az uyuyup uyaniyo uykusunu alamıyor huzursuz oluyo 4 ay 8 gunluguz bizde
HamzaMother ipekmom benimkide sallanan anakucaginda uyuyordu fakat onunda surekli sallanmasi lazim yoksa uyaniyor. Ve bende surekli sallanarak uyumaya alismasin diye onda yatirmiyorum. En azindan bu sekilde uyku egitimi daha kolay olur diye dusunuyorum
HamzaMother Prensesimmmm1 canim yeni post acmistim fakat dunden uyku egitime basladim hic dogru durust aglamadan yataginda uyudu. Ve 40 dakikalik uykusu 1 saat 15 dakikaya cikti. Gece uykusuna dun aksam 9 da uyuttum saat 3 te mama icin uyanip tekrar uyudu. Siddetle tavsiye ederim!