AnneOlmakCokGuzel Geçmeyen pamukçuk ağzının içi dudakları bembeyaz 😔 karbonatlı su ile de sildim anlık geçiriyor sonra yine oluyor, soda ile de sildim fayda etmedi, sizin önerebileceğiniz evde yapabileceğim bişi var mı hanımlar yoksa doktora götüreceğim
Keeee AnneOlmakCokGuzel emziriyorsanız aynı temizliği gögüsünüzede yapmanız gerekli demişti doktorum emdiği için gögüsten bulaşıyormuş
Kzbnavc AnneOlmakCokGuzel 40 çıktıktan sonra oğlumda da oldu benim göğsüm de yaraydi 3 ay çektik yeni geçti daha çok zor geçiyor 😔
Deleted12 AnneOlmakCokGuzel pamukcuk için hic birsey yapmadim kendiliginden gecti. Ilaci var bir kez ilaç kullandım.hic faydasını görmedim. Karbonatla da uğraşmadım kendiliğinden geçti. Memeni sürekli yıka çocuğum ağzını pamukla sil yeterli.
Kahvegerek AnneOlmakCokGuzel evet o olması lazım 3 yıl geçti aradan tam hatırlayamadım adını. Ağız bezleri ile siliyordum onunla
AnneOlmakCokGuzel Kzbnavc emmesini de etkiliyor diyolar ağrıyormuş ama bilmiyorum sanırım doktora götüreceğim
Kzbnavc AnneOlmakCokGuzel evet öyle diyorlar ama oğlum hic isteksiz emmedi doktora götürdüm ilaç kullandım pek bı fayda görmedim zamanı gelince kendisi geçiyor galiba