pogacayanakli_aylamm Devamlı nerdr fiş görse onu yaliyor. Bu sabahta kalktimki vantiretir fişini yalıyor hemde iştahku sekilfr. Sadece bu degil sarj aletlerini bulduğu an ucunu fiisnu yalıyor herhangu hit sorun olur mu fisi yalamasinda
-Gizem- pogacayanakli_aylamm fiş yeni çekilince ucunda biraz akım olur dili yanar zaten temiz şeyler de değil çıngırakla falan dikkatini başka tarafa çekip fişleri hemen yok edin ben kumanda için de böyle yapıyorum yoksa tadına bakmak istiyo 😅
Sonsuzmutluluk pogacayanakli_aylamm Benim kızımda öyle abartısız herşeyi ama herşeyi ağzına sokuyo 10 aylık hala öyle o kadar yoruluyorum ki herşeyi ağzına sokmasından sürekli gözüm üstünde
Minnakanne23 pogacayanakli_aylamm keşfettikleri için canm benm oglum 14 aylık daha aynı işgisini çeken herşeyi ilk agzına götürüyo
pogacayanakli_aylamm -Gizem- valla evd3 ne bulsa yalıyor kumandaya ilk basta karsj ciktum ama kendu ne yapip edip onu bukup yalıyor
-Gizem- pogacayanakli_aylamm bir süre sonra içinde akım kalmaz ama yine de olabildiğince uzak tutmaya çalışın güvenli değil ve muhtemelen malzemeler kanserojen madde içeriyordur
pogacayanakli_aylamm Sonsuzmutluluk bende o sekilde bazen gozumun gormedigi yerde agzina birsey goturmus mudur acsmaba diye düşünmekten delj oluyorum
pogacayanakli_aylamm -Gizem- evet banada guvenli gelmiuor ama her firsatta napiyor edihor bu tane buluyor. Birde com hareketki bi bebek o yuzden butun dikkatimi ona versem evde is yapamama 😁
pogacayanakli_aylamm -Gizem- doktora sordum simdi gelin kan degerlerine bakalım diye yazmis lan degerlerine bakmasindaki sebeo ne olabilir ki
pogacayanakli_aylamm Selinglr oyuncak aliyotuz ama hic oynamıyorlar bile butun dikkatleri evdeki esyalar
pogacayanakli_aylamm Selinglr doktoruma sordum ben simdi gelin kan degerlerine bakalim demis. Ne alaka anlamadim
Selinglr pogacayanakli_aylamm aynen coğu zırzavat oyıncakları kldırdım zaten oynamıyor bide gidiyor onları devırıp dagıtıyor oynasa yine iyi
-Gizem- pogacayanakli_aylamm bazen demir eksikliğinde falan toprak kül duvar boyası vs yiyebiliyor çocuklar normalde tadı güzel olmayan birşeyi ısrarla ağzına soktuğu için kan değerlerine bakmak istemiştir.