Deletedmom_21 3 gun oluyor dogum yapali dikis yerlerim cok ağrıyor ve öksürük geliyor surekli ama öksuremiyorum dikişlerim agriyor benim gibi olan var mı agri ne zaman geciyor agri nasıl gecer önerebileceğiniz bir sey var mi?
Melek0408 Deletedmom_21 Ağrı kesici iğne vurdur ağrısını alır bende sezeryan oldum hastaneden çıkana kadar her gün sabah akşam iğne yaptılar eve geldiğimde de ilaç kullanmaya başladım 1 haftaya kadar biseyim kalmaz
Babyalina Deletedmom_21 daha 3 gün olmuş çok başı biraz sabır güzel anne 💗 1 haftaya azalacak gittikçe de unutturacak kendini. İdrar yanman varsa sezaryen sonrası antibiyotik kullanıyorsunya onun prospektüsünü oku çoğu idrar yolu iltihaplanmasınada etkilidir değilse doktoruna sor çünkü doğum sonrası çoğunlukla idrar yolu enfeksiyonu olur
Deletedmom_21 Melek0408 aynen igne yapilinca cok iyi oluyorum kus gibi ama etkisini birakinca cagir cagir yaniyor
Ladrip İğne vurdurun sabahtan geceye kadar iyi gelir onun etkisi geçince gece de bi tane iğne yiyin emzirmeye etkisi olmuyor benimde öyle olmuştu 3 aylık annecim hala kötü soğuk havalarda ağrı kaşıntı oluyor ağır iş yapamıyorum
Ladrip Deletedmom_21 ıkıntı anında evet ağrı oluyor bazen bir seneyi bulur geçmesi diyorlar ileriki senelerde de soğuk havalarda ağrı olurmuş ben hem belden iğne yedim hem uyutuldum o yüzden bebeğimi taşırken bile zorluk çekiyorum
Deletedmom_21 Ladrip ayy zor olmus baya ben direk uyutuldum doktor sormadi belden yapalım mi diye direk uyuttuklari iyi oldu