kivirciginanasi Kizlar merhaba . Bebek bezi önerisi istiyorum ben sleppy kullanıyorum a ma sanki pek de iyi değil gibi değiştirsem sorun yaşar mıyım numarası ile ilgili yorumlarınızı bekliyorumm .
PirayeMom kivirciginanasi ben çoğunu kullandım ama en memnun kaldığım sleppy oldu. Şöyle ki menşeileri değiştikçe kalite de değişiyor. Antep’te eruslu diye bir fabrika var hepsi buradada ya da trendyolda eruslu satıcısından alabilirsiniz. Bir alternatif daha sleppynin kendi sitesinden alabilirsiniz. Orası da erusluya ait. bio olan bana göre çok daha güzel.
leynanin_pembemantosuu kivirciginanasi onca bez denedim baby turco doğadan kadar rahat uygun bez görmedinm 1 yılı geçkin kullanıyoruz daha 1 kez bile ne sızdı ne pişik oldu ne alerji yaptı yazın külot olanı kullandım kışın cırtlıyı kullanıyorum gerçekten çok memnunum
sarilokumumm kivirciginanasi ben sleepy kullanıyorum kalıpları biraz dar şimdi sleepy ekstraya geçtik memnunum küçük bi paket almıştım beğenince devam ettim oğlum 7.400 kilo 4 numara kullanıyorum bayadır
mrbld Sleepy natural dan memnunum 2 aydır kullanıyorum İndirimdeyken alıp sleepy extra denedim memnun kalmadım sızdırma yaptı
Sevdemm16 Sleepy e dokununca cok naylonsu neden bu kadar önerildiğini hiç çözemedim. Molfix pure &soft burda önermişlerdi içi yumusacık ve kuru tutuyor