Kubrayusaberk Prima premium care 1.5 yasında oğlum doğduğundan beri kullanıyorum memnunum..hatta bu aralarda baska bezlerde kullanmıstım ama çişi bile sızdırmıstı özellikle molfix..simdi indirimden tanesi 55 kurusa geldiği için sleepy extra almıstım hem bi denerim die gecede kullanıyorum ve sızdırma hiç olmadı ondan da memnun kaldım sasırdım hatta bu fiyata bu kadar iyi beklemiyordum..siz hangi marka kullanıyorsunuz
Havva001 Kubrayusaberk molfix kullanıyorum memnunum aslında cişi taşırmıyor ama 4+ya gecince kakası taşımaya başladı
Kubrayusaberk Hatta sleepynin tüm çeşitlerini denedm hepsinde lastik izi oldu..ama dediğim gibi sleepy extradan memnun kaldım tek..minies prima aktif pişik yaptı..ebebeğin bezi de güzel ama kalın biraz..canbebe de tasırdı..bu arada baya bez denemişim ama komsumla aynı cocuklarımız aldıgımız bezleri deneme amaçlı birbirimize veriyoruz😊
kaganege Prima premium care doğduğundan beri kullanıyor oğlum. Sıkma,pişik ve sızdırma hiç yok incecik yumuşacık. Bir defa çok beğenildi için sleepy denedim bacak kenarları iz iz oldu nasıl sıkmış anında premium care a geri döndüm.
Kubrayusaberk Havva001 2 hafta oldu benim alalı hepsiburada da indirim vardı o zaman amıstım ama deneme paketi alabilirsin diğer bezlere göre uygun fiyatı