arasegeninannesiii Kızlar sol göğsümden maşaallahhh sütüm geliyor ama sağ göğsümden sol göğsüme göre az geliyor ve damarlarımın ağrıdıpını acıdığını hissediyorum pompayla çekiyorum uzun uzun ama açılmadı başka ne yapabilirim? Başına gelen var mı?
senem9 arasegeninannesiii sıcak suyla ıslattığınız havluyu memeye sarın dayanılacak ısıda olduğunda. O öyle sarılıyken pompayla çekin.
Anne3535 arasegeninannesiii bol sıcak su masaj ,emzirmek…cozum bunlar sıcak havlu köy emzir sonra pompa ..tam1 ay çektim zor gunlerdi
eylul5534 arasegeninannesiii havluya ütü basıp sıcak sıcak göğsümüzde bir 10 dakika bekletin masaj yapın daha sonra sağmayı Deneyin eğer işe yaramazsa duşta bir 15 20 dakika sıcak suyu göğsünüze tutup daha sonra sağım yapın:) ben mastitten çok Çektim bu şekilde rahatlıyordum . Sağarken de yine elinizle de masaj yapın
AylakkMadam Gerçekten öğrenmek istiyor musun? Yanlış anlama aklıma bir an o görüntü geldi. Yazıyorum hemen… Kaynanam mememden süt gelmediği zaman görümceme sen çek memesini em yani gelir demişti(görümcem koca kız 23 yaşında) onlar da öyleymiş 😐
arasegeninannesiii AylakkMadam yaa Allahım Allah akıl fikir versin o nasıl birşeymiş öyle😏Allah sizede sabır versin diyorum🤲zaten bebeğimiz emiyor pompa da çekiyor daha görümcene ne gerek var🤷♀️
senem9 arasegeninannesiii ben çok zorlandım bi dönem bu yüzden. Ama pompalardan ziyade en çok bebeğin emmesi toparlıyor. En olduğunda önce o memeyi verin havluyla sardıktan sonra
arasegeninannesiii senem9 evet herkes bunu önermiş teşekkür ederim deneyeceğim faydası olur inşallah 🤲