ErvaZeyno 23 buçuk aylık kızım.9 ayda ne 1cm uzamamış nede 100gr.almamis nedendir?ne yapmamı önerirsiniz.tahliller temiz.kilolu doğmuştu ama yumurta alerjisi sebebiyle gelişim yavaşlamisti.alerji bitti denecek kadar az ama yememiz yok artık…
Miniminiprens ErvaZeyno değerleri nasıl peki canım boy kg? Evet kg ve boy uzaması yavaşlıyor ki bu süreçte sağlık ocağı veya dokta götürmüşsndür onlar ne dedi
BuseveMinigi ErvaZeyno benim oğlumda 15 aylıkken süt alerjisini atlattı. 24 aylık şuan. En son 18 aylıkken sağlık ocağında tartılmıştı 13.500 dü 24 aylıkken gitti 13 olmuş. Bence gerilik değil olabilir yavaşlama dönemi oluyor çocuklarda.
Celin23 2 bucuk yaş kızım 11 kilo inanabiliomusun ? .. Ne yapsam kilo almıyor bi ara triotleri çok yüksek çıkmıştı sonra biraz inmişti bilmiyorum onla alakasi varmi yokmu. Dediğiniz gibi hic şaşmıyor hep aynı kiloda hic ama hic kilo almio
ErvaZeyno Miniminiprens sağlık ocağı 2yasinda getr ozamn bakarız dedi bişey cikicagini sanmıyorum baştan saviyorlar.
ErvaZeyno 3MelekAnnesi3 hani boyuda uzamiyo onda bı değişiklik olsa boya gidiyor dicem.sizinkinin boyu uzuyormu peki
3MelekAnnesi3 ErvaZeyno boy ölçmediler cnm bilgim yok ki önümüzde ki ay aşıya gitcez bakalım ölçcek mi
Miniminiprens ErvaZeyno canım doğum kg ve boyu ile ilgili de olabilir takılma. Benim oğlum 1900 kg 42 cm doğdu. Şuan 22 aylık 80 cm 11 kg. Doktoru gelişimi iyi diyor farkı az çok yakaladık kg olarak. Boy olarak hala gerideyiz. Bunun içinde argivit verdi 2.şişemizi kullanıyoruz hem boy hem kg için. Sizde danışın isterseniz doktora
Celin23 nihan_arslan benimde 30 aylık 10.5 kilo gidiyorum geliyorum o mamayi diyorum hiç oralı olmuyorlar yedir annesi arkasinda koş annesi ztn ayni şeyi yapıyorum ya çocuğa resmen yalvar yakar yemek yediriom
ErvaZeyno Celin23 şuan iki yaşında muhtemelen bnmkide aynı kalacak san 9 aydır hicbi fark yok yemk kahvalti hicbisey yemez yesede nadir düzensiz sasirdim bu iş nasıl olacak yoruldum valla.alerjisi varkende ilk başta sevk ettirene kadar canım çıktı.gec olduğu için mamayı da kabul etmedi.cok inatçı ve sinirli bebe 😏
ErvaZeyno Miniminiprens doktor bişey onermedi.ama ben argivit bır şişe, nutrijen Supra ve balık yağını kullandım bitti şimdilik bı fark yok.argivit focus aldım biraz ara verip öyle başlayacağım.
ErvaZeyno Miniminiprens doğum kilo ve boyu;53 cm 4.150 gr.ilk ay koruyabildik daha sonrası yavaşladı.alerjili bebeklerde böyle oluyormuş vs.duzgun doktor bulamadim ilgilenecek.d vitaminine baktırmak istiyorum.gerek yok diyolar bu doğru mu 2 yaş tahlilleri yapılırken nelere bakılıyor bilgisi olan varmı?
nihan_arslan ErvaZeyno valla çikolatalı bizimki birçok çeşiti var çikolatalı süt gbi çok beğendi oğlum bayılarak içiyor teyzesi.