alparslanyy kizlaealiexpress guvenilir mi , oyun halisi almayi dusunuyorum fiyatlar bu sitede daha uygun ama guvenebilir miyim bilmiyorum. daha önce alışveriş yapmadim.aranizda yapan varmi ne diyorsunuz bacimlae?
Nurtopununannesi alparslanyy Eşim alışveriş yapmıştı.1.5 ay sonra geldi çok geç geliyor.Ayrica kargo parası da ödemiştik yanlış hatırlamıyorsam .
Aybersa alparslanyy çok geç geliyor ,paranız kalmaz ama ürünün gelmedigi bile oluyro ,boşuna heves ettiğim oldu ,beklerken
Mervehtp81 alparslanyy trendyolda var uygunlar boşuna bu siteden tercih etme ben 5 ay beklediğimi bilirim ürün elime geçsin diye 10 lira daha fazla veririm güzel güvenilir yerden alirim
Barlasb10 Güvenli ama çok geç geliyor gümrük vergisi de var artık ne kadar çıkacağına bakıp burdan almak daha mantıklı çünkü kurla birlikte aşağı yukarı aynı oluyor
Sumeyyebaglan Ben birçok ürün aldım buradan. Şanstan galiba bahsedildiği gibi asla uzun bi sürede gelmedi ortalama 13 günde falan elime ulaştı. Çok memnunda kaldım. Bi ürün haricinde hiçbir şeye vergi vermedim