Nurhilal_avciii 3aylık bebeğim yüzünde ve vücudunda egzama olduğunu söyledi doktor krem kullandığım halde geçmiyor ne yapmalıyım hanımlar siz karşilaştınız mi bu durumla
Ogulcan Nurhilal_avciii canım bende çok uğraştım geçitemedm sonra topicrem kullandım 1 hafta sonra hiç birşey kalmadı
Damla0x Nurhilal_avciii Benim kızım 18 aylık oldu daha yeni yeni geçiyor , Allah yardım etsin egzama çok zor . Günde iki defa tüm vücuduna Bepanthol sensidaily kullanıyorum , ve. Mustela steopia şampuan kullaniyoruz
Kustuyu95 Nurhilal_avciii geçmiş olsun 11 aylık bebeğim de cıktı çeken bilir çok zor doktorumuz surekli Nemlendir dedi bioderma nin atoderm kremiyle sürekli nemlendim deterjanindan tutun sampuanina kadar degistirdim öyle kontrol altına alabildik kimsayallardan uzak tut dedi doktorumuz o yüzden doğal içerikli deterjan tercih ettim umarım sizinkide en kısa dönemde geçer
Sulebaydir Nurhilal_avciii instagramdan bir göz atın sayfaya çok şükür bizde geçti dogal krem yapıyorlar biraz pahalı ama çok faydalı lokmanaktar_snmbrc sayfası instagramda
Ogulcan Nurhilal_avciii hayır canım nemlendirici krem şampuanımız bizim mustela bu dediğim kremin dışında mustelanın kremini ,bepanthol ,ve çok krem kullandım bu krem gerçekten mucize nemlendirici özelliği çok yüksek egzema kuruluktan besleniyor canım