OzlemEngin Kızlar , benim bebe 4 aylık dönmeyi öğrendi. İki gündür bi sağ bi sol çalkalanıyor 😄 gözümü bi açıyorum yüzüstü dönmüş vaziyette buluyorum. Yüzüstü dönünce gözlerde açılıyor , uyanıyor 🤣 bu durum ne zaman geçer uykusuzluktan yıldık.
Hep_mi_uykusuz OzlemEngin Kiz 8 buxuk aylik olduk hala tam donmedi benim ki🤭Ne diş var ne donuyo ne emekliyo valla pek geriden geliyoz birden hepsi olursa yandk😂
OzlemEngin Hep_mi_uykusuz şimdiden enerjinizi toplayıp hazırlanın annesi 😀belli ki sonra çok lazım olacak.
Mirayse Hep_mi_uykusuz bazı cocukların gelişimleri öyle annesi ama yinede doktora danısın b12si filan tam mı baktırın. biraz daha hızlandırır en azndan gelişimi
mmek_2014 Benim oglum 3 aylıkken dönmeye başladı o gün bugündür sürekli dönüp kendini uyandırıyor. 8.5 aylık oldu hala bir çözüm bulamadık. Sagına soluna yastık sıkıştırdım dönmesin diye ama bu sefer de dönemedigi için sinirlenip uyanıyor 🤦♀️
Hep_mi_uykusuz OzlemEngin suan enerjinin e si yok.Cunku dogdugundan beri uyku skintisi var ne gece me gunduz oglen 1 saat uyudu 1 de uyandi ta simdi zorla uyudu😂Artik guluyorum halime
OzlemEngin Hep_mi_uykusuz bizde de durumlar aynı anne olmak gerçekten zor işmiş, cennet neden anaların ayağı altında anne olunca anladım. 😄