Absra Merhaba herkese 15 aylık oğlum geceleri uykusunda sürekli ağlayarak uyanıyor neden olabilir acaba aynı durumu yaşayan var mı
Zrn35 Absra tam benim çocuğum 12 aya kadar gece hiç uyanmayan çocuk son 3 aydır gece defalarca ağlayarak uyanıyor ve beni görmeden asla sakinleşmiyor. Babası ilgilenince beni görmediği an hıçkırıklarla ağlıyor sanki birileri ona kötü davranmış gibi.
ErvaKoc Diş olabilir aynı durumu yaşıyoruz cünkü on gün oldu yaşıyoruz bugün baktım köpek dişler patlamıs
Absra ErvaKoc ErvaKoc azıları uzun zamandır kabarık duruyor görünürde bi patlama yok ama canını acıtıyor olabilir
Absra Hohomoromu onu okumuştum ama nadiren bebeklerde oluyor sanırım tam detaylı araştırmadım bi bakıcam
Mytinyson Ben 2 aylıktan beri yaşıyorum. Sanki biri cimdiklemiş gibi ağlıyor. Dokununca piş piş yapınca susuyor. Sanırım gece terörü
Absra Mytinyson sizin daha zor epey bi zamandan beri bu şekilde anneyide yıpratıyor insan ne yapacağını şaşırıyor gece terörünü detaylı araştırmak gerekicek heralde
mom54546 Absra kızım bizi ısırmaya basladı sacımı cok cekiyor ınatlasıyor benle uyku iştah sıfır hep kucak istiyor
Absra Zrn35 kesinlikle zaten anne diye ağlıyor bu ara fazlasıyla bana ve memeye düşkün oldu yanından ayrıldığım an ağlamaya başlıyor