papatyahanem Hanımlar merhaba. Bebeğim 13 aylık. Çok geç emekledi. Şuanda da yürümesi konusunda bi girişimleri yok sadece koltuğa tutunuyor sandalyeye tutunuyor öyle ayakta durmaya çalışıyor. Acaba ne zaman yürüdü bebişleriniz. Bende merak ettim 🥰❤️
CigdeminMevasi papatyahanem bnm kızım 10,5 aylıkkenkoltklardan tutunp kalkıyodu destksiz olarakta 3-5 snaiye sabit duruyordu snra yavaş yavaş adımlaı tam 11,5 aylıkkende yürüdü 1 aya yürür bence sizin beşte🥰
Gulumse1 papatyahanem memeden kestim çocuğa can geldi kalkıp koşmaya başladı 🤣 oğlum yaşına girmeden yürümüştü kızım 16 ayı buldu popisi ağır çıktı.
Umay_ papatyahanem Ayakta durmaya başladıktan sonra en geç 3 aya yürümeye başlar bence. Benim kızım ayakta durmaya başladığında 8 aylıktı 11 aylıkken yürüdü. Bizimki çok aceleciydi ama siz endişe etmeyin daha erken. 18. Ayda yürüyen bebekler bile var😊
mathematician papatyahanem Benim kızım da tam 13 aylık oldu bugün. Tutunup kalkıyor ve tutunarak yürüyor koltuk kenarında sıralıyor ama elini bırakmaya cesaret edemiyor. Bizimkisi de geç emekledi 11 aylıkken başladı. Şu an bi yere gitmek isterse ayaktaysa önce oturuyor sonra hızlı hızlı emekliyor tekrar kalkıyor.😀 En kısa zamanda yürüdüklerini görürüz inşallah ☺️
Seraay_Aytac papatyahanem bizde 13 aylığız haftaya 14 olacağız ama hala yürümüyor napcam bilmiyorum://
Gocicim papatyahanem ben 7. Aydan beri ellerini tutup ayaga kalkmayi ogretmistim sonra kesfedince basladi hep elimizi tutup ev icinde yururmeye ay emeklemiodu hep yurumek istiodu mafolmustum :) 9 bucuk ayliga kadar tutunup duse kalka gezdi ya da biz gezdirdik bilmem kac tur sonra emekledi sonra da 11 buuk aylikken basladi adimlamaya ardindan yurumeye
barbiee papatyahanem 11 aylikken yürüdü.. 9..10 aylıkken tutunarak gitti… 5 aylıkken yürüteçe bindi. 7 aylıkken emekledi
Busra5255 papatyahanem 9 aylıkken emeklemeye başladı kızım 1 yaşına gelince 4 adım atıp oturuyordu kısa süreliydi hep bir ara tamamen yürümeyi biraktı 13 aylık olduğumuz gün lavobada yüzümü yıkarken beşikten inip yürüyerek gelmişti yanıma şuan 15 ay 15 günlüğüz durdura bilene aşk olsun 😅 yakın zamanda yürür hiç merak etme her çocuk bir değil ki
Balkupum2505 papatyahanem 13 ayliktan beri yürümeye calisiyo cesaret edemiyodu 15 bucuk ayligiz henüz tam anlamiyla yurumuyo denge kuramiyo