Ekim19 Kuzenim doktor hatasi ile kürtaj yaptirmak zorunda kaldi şimdi ise izmirde doktor arastiriyor , onerebilceginiz bir doktor hastane var mı?
Yorgunannee_dd Ekim19 can hastanesi irfan hoca. Bende çok araştırarak gittim kendisine takibinden çok memnun değildim ama cerrahlığı çok iyiydi 25 gün oldu doğum yapalı ilk gün direk ayağa kalktım hiç yatmadım çok güzel geçti doğumum
Asilinannesi1 Ekim19 engin sarıca🤌🏻 Doğumhaneden yürüyerek çıktıım oğlum kucağımda. Okadar işinin iyisi bi adam
Papatyaannesi_0112 Egepol hastanesi Onur Umut Yücel doğuma girdi. Cem Büyüktosun kontrollerimi sağladı. Suyunun geldiği gün cem bey yoktu o yüzden onur bey girmişti doğuma ama ikisinden de çok memnundum.
DurununAnnesi- Ekim19 özel Tınaztepe galen hastanesi ceren gölbaşı 👍 22 gün önce sezeryan doğum yaptım ve çok memnun kaldım gerek kontrollerim gerek doğum sonrası desteği ile işini severek yapan doktorlardan tavsiye ederim
Gozd52 izmir cigli ozel can hastanesi irfan ozer ben cok arastirdim super bi doktor hem ilgisi hem cerhaisiyle harika tavsiye ederim canim
GiybetReis Ekim19 Emre canverenler. Harika bi doktor. Can hastanesindeydi ama şimdi bayraklı lider centroda yer açtı. Hera clinic. İnternetten yorumlarına bakabilirsiniz.
Sibel20 İzmir can hastanesi irfan özer, takibi iyi, yaklaşımı kibar ve babacan , her yazdığımda geri dönüş yaptı sağolsun bu kriterler benim için önemliydi. Doğumundan da memnun kaldım