Karpuzlusoda benim de bebeğim çok kusuyordu, hala da ara ara kusar.. biz biraz şöyle atlattık.. probiyotik damla olarak biogaia kullanıyorduk onu bıraktık doktorumuz maflor plus önerdi ona geçtik, kusmalar azaldı.. bir de gazı çıkana kadar omzumuza yatırır pat pat vururduk ovardık felan gazı çıkarırken emdiği de çıkıyordu artık öyle yapmıyorum beslenmeden sonra bi beş dakika daha o pozisyonda tutuyorum hemen kaldırmıyorum sonra ise kanguru bakımı yapıyoruz hafif eğimli durup göğüsüme yatırıyorum gazı çıkaracağı varsa çıkarıyor zaten yoksa 10-15 dakika tutup yerine yatırıyorum.. kanguru bakımına da internetten bakarsanız anlarsınız.. kusmalar baya azaldı, bir gün artık her beslenmeden sonra kusmuştu elbise değiştirmekten mahvolmuştuk, şimdi çok şükür iyiyiz.. arada kusuyoruz o kadar da olur .. bir de tabi mama miktarını doktorunuz daha iyi bilir ama az az sık sık besleyebilirsiniz.. mesela 3-4 saatte 90 cc felan veriyorsanız bunu 2 saatte 30-60 a düşürerek.. mama da çok geliyorsa kusturabilir.. günlük alması gereken mama miktarını daha fazla öğüne bölerek verin yani