Assel Merhaba arkadaşlar. Kizim dunuya geldin 3 gün oldu Doğum kontrolde çocukmda sarilik var dediler . Nasil gecek ne yapmalim ben
Mom090 Assel bol bol emzir 👍🏼 Sarılığı hep takip et , sütün yetmiyorsa aç bırakma mama takviye yap ben öyle yapmıştım
Happyismom Assel biz de aynı durumdayız. Asla aç bırakma canım. Başka türlü geçmiyor. Birde sütünü sağ ki çoğalsın. Çoğalmazsa aç kalabiliyor. Sarılığı yükselmesin. Sürekli de ölçtür. Takip ettir mutlaka.
Ed71 Assel saat başı emzir uyanmazsa uyandır emzir..bizimde öyleydi çocuğun uyku düzenini mahvettik ama sarılığı geçirdik şükür şimdi de uyutamiyoz😁
Assel Happyismom nasil ölçüm yapacam ???. Yarin 4 gün olacak doktora Götüreceğiz randevu vermişti bize
Elif0802 Benim oğlum 2aylık şuanda bizd3 sarılık olduk gece gündüz 40 dakkada bi emzirdim saat kurardım ama uyumasına asla izin vermiyordum gecici bi durum endişelenmeyin
Habibe08 Ben besigine priz uzatip florasan taktim sabaha kadar basinda yandi bi saat actik bi saat kapattik biz oyle atlattik isik cok ise yariyo