Deletedmom0099 Miniksusam_1 14 aydır molfix kullanıyorum. gece hiç değiştirmem 12 saat takılı oluyor asla sızdırmadı.
JackDaniels Miniksusam_1 Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum asla taşırma, pişik olmadı bu zamana kadar😍
MomofGok Miniksusam_1 bende primadan sonra ebebek’in baby me bezini kullanıyorum hem sızdırma yapmıyor 12-13 saat koruyor hemde pişik yapmadı. E bir de fiyatı da uygun daha ne olsun 😊 çok memnunum tavsiye ederim.
Badem2021 Bende sleppy kullanıyorum arkadaşın dediği gibi gece hiç almıyorum hiç sızdırma olmadı Bi ara ebebekte eva baby var onu almıştım o pişik yaptı
Deletedmom0099 Miniksusam_1 önerdiğim herkes olumlu dönüş yaptı mutlaka deneyin. migrosta ikinci paket %60 indirimli oluyor her zaman. en uygun oradan alıyorum bilginiz olsun
Merve_96 Miniksusam_1 minies biz çok memnunuz 1 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar ne bir sızdırma ne pişik olduk gecede bez değişimi yapmıyoruz uzun süredir 12 saat kadar duruyor ve ona rağmen ben asla sızdırdığını görmedim sadece migrosta satılıyor bir bakın isterseniz