Bubirbusra Hanımlar merhaba Lazer epilasyon yaptırmıştım. Tüy sorunum kalmamıştı. Doğum sürecinde hormonal değiştik ile biraz daha çıktı. Kişisel satılan lazer cihazlarından almayı düşünüyorum. Alan kullanan öneren var mı ?
Kayracim Bubirbusra bence ona para verene kadar seans seans çıkan yerlere gitseniz daha iyi olur diye düşünüyorum ☺️
Bubirbusra Kayracim lütfen beni yanlış anlamayın bende sonradan müftülük kanalı ile öğrendim ki mahrem bölgeleri bu anlamda kadın kadına açmak bile kesinlikle harammış. O yüzden eve cihaz almaya karar verdim 😇
Fatma66 Ben kullanıyorum hamilelik öncesi başlayıp etkisini görmüştüm 3 4 seansta ıpl cihazının hamilelik doğum vs girdi uzun ara yapamadım sonra tekrar başladım geç çıkmaya ve az çıkmaya başladı ama tamamen yokoldu diyemem
Fatma66 Bubirbusra ben braun silk expert pro 3 tü. Yanlış hatırlamıyorsam 300.000 atımdı eptt avmden almıştım kargom gayet iyi geldi
Hlytrkz Bubirbusra merhaba bende philips epilasyon aleti mevcut satın almak isterseniz fotograflarını gönderirim, cok cok az kullandım
Hlytrkz Bubirbusra burdan bilgi veremiyorum instagramdan yazar mısınız?kullanıcı adım “hullyaturkoz” 2 tane L var