gulsahxemel Ya arkadaşlar süt alerjisi yaşayan bebeklernzde ne gibi skntilar oluştu bzm ki uyurken.ağlıyor öksuruyor bazen bagirsaklarndam sesler geliyor su tarzı ufak ufak kusmalari oluyor anlamadm gtti ya
Zeliha66 gulsahxemel yeşilgürültülü kaka kusma ikınma gaz aglama karında guruldama makatta çatlaka kulak arkasi yarasi kasta konak bunlar bizde var canin 3ay 8günlügüz 1aydır diyetteyim
saripapatyam2 gulsahxemel geçmeyen konak, ciltte döküntü,gürültülü kaka gaz. Mukuslu kaka, aşırı kusma, kulak arkası yara, hepsi vardı bizde🙁 süt, ve çoklu besin alerjimiz var, diyete girince düzeldi. Ama çok hassas en ufak şeyde kızarıklık oluyor cildinde🙁
gulsahxemel Zeliha66 ya bende 3 gündür elimdn geldiği kadar süt ve urunleri yememeye calsyrm ya mübarek ne kadar çok süt. Lu ürün varms meğer ya ne yıcgmi sasrdm kaldm peynir alti suyu daha çok ya peki ne yapmk. Lazm bebek o durumlardyken bazen meme reddi bile yaşıyoruz çok moralim.bozuluyor
Zeliha66 gulsahxemel yasadigim yerde cocuk alerji doktoru varsa ona yoksada cocuk gastroentoloji bölümüne gitmen gerekiyo mutlaka canim. Ben 1ayda o kadar cok zayifladimki evet yiyecek hic bisey yok. Altıni bile pamukla ılık suyla temizliyorum krem sürüyorum catlaklar gecmiyo. Meme reddi bizdede var malesef
gulsahxemel Zeliha66 cnm 2 tane hastane var ve ikisinede randevu bulamıyorum böyle çaresiz bklyrm zor bi durum geceleri ağlıyor uyurken bile ne uyku ne huzur kaldı çok üzülüyorum bebeğime 😔 emmesi gerekiyor süt de lazım yıcek bişey de bulamıyor insan bazen gucsuz düşüyorum
gulsahxemel Zeliha66 şimdi altı ni açtım mukus lu kaka yok çok şükür ama hafif ishal türü birde sizde yalancı öksürük dedikleri var mı
Zeliha66 gulsahxemel bizimde yasadigimiz yerde yok yarin samsuna gidicez alerji doktoruna insallah iyi sonuclar alırız.
Zeliha66 gulsahxemel kaka kırk kere sekil degistiriyo canim. Burunda hırıltı var arada oluyo öksürük. Ekmegi bile evde yapip yiyorum
gulsahxemel Zeliha66 bnm dünden beri aynı çok şükür süt ürünleri yemeynce düzeliyor demek ki bizde bi de bagirsaklar için damla vermişti doktor günde 1 kere onu kullanyrz zeytinyagli ve rezene li özel olarak 55 tlye aldık onunda etkisi vardır belki
Zeliha66 gulsahxemel ismi ne bizde probiyotik kullanıyoruz. 2 3hafta içinde gaz sorunu falnda hafifler bizde 3haftadan sonra hafiflemeye basladi
Zeliha66 gulsahxemel bi tahlil test faln yspti mi doktor süt alerjisi demek icin biz gaita testi yaptirdik
gulsahxemel saripapatyam2 bizde ciltte döküntü yara fln görmedim çok şükür ilerleyen zmnda nolur bilmm ama inş olmaz
gulsahxemel Ya bi de bizim ki meme ti 2 dk emiyor sonra bırakıp geri atıyor kendini emmiuor ya aç kalıyor zayfladi biraz sanki. 8 kiloydu 4 gün önce tartmadm ama gözüme öyle geliyor