bebekzeynep Eşimin doğum günü yaklaşıyor ne hediye alacağıma daha karar veremedim akıl verin kızlar bana.. daha önce saat cüzdan kemer seti eşofman takımı isim yazılı kalem filan almıştım şimdi bisey bulamıyorum ya bir yardm edin bana😊
Leylaa_ bebekzeynep ben Puma BMW serisinin ayakkabısını almıştım arabaya uysun diye kendisi BMW hastası
asliuyar bebekzeynep ben de çok düşünmüştüm. İlk çocuğu ve çok duygusal olduğu için baba oğul kombin aldım. Beraber giyiyorlar 😁
bebekzeynep benaslindayohum aslında tıraş makinası var ama çok işine yaramyr her günde tıraş oluyr işine yarasn istiyorum ama ne bileyim doğum günü olunca acaba dedim 😊
bebekzeynep Tugba_06d 😊doğum günü için nasıl olur onu bilemdm canm pek makinadnda anlamm aslında hangisi iyi hangisi kötü
bebekzeynep Mommyys pijama takımı ve şişme yelek aklıma geldi ama şişme yelek dış giyim olunca eşim pinpirikli beğenmeyblir😊pijama bakaym ama
bebekzeynep Leylaa_ aslında ayakkabı tutkusu vardır benim eşimnde ayakkabı alsam çok sevinir 😊ama işine yarar bisey olsn istyrm fazlaca ayakkabısı var
bebekzeynep Tugba_06d 😃😃demi haklısın aslında Güzel bi yemek yaparımda çocuktan dolayı pek ilgi gösteremeyrm ondan hediyesde olsn istedim 😊
bebekzeynep asliuyar geçen sene kızımla ilk doğum günüydı bende ona benzer birşey yapmstm canm ama bu sene tıkandm ya😔
E_doga bebekzeynep ben viski seti almıştım alkol kullanıyor mu eşiniz? Çok şık duruyor aslında dekorasyon amaçlı oldu biraz benim ki ama olsun😀
mrszng03 Bende saydıklarınızın hepsini almıstım ama akıllı saat aldım bu sefer çok beğendi ve mutlu oldu 🤩