Morusevenanne Kızlar saçımda egzama var cildiye doktorunun yazdıgı ilaçları bırakır bırakmaz tekrarlıyor. Önerisi olan var mı? Vichy dercos çok övülüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Aycarya Morusevenanne valla ben özel bir sabun aldım o azalttı egzamamı ama adını bilmiyorum maalesef
Aycarya Morusevenanne valla hiç bilmiyorum böyle özel aktar gibi sabuncular var ya ordan almış annem Erzurumdan gelmiş adam
miniktavsanim Morusevenanne benimki doğumdan sonra oldu şükür 7 aydır geçti gibi hata yok stres çok yapıyor öyle doğumdan sonra acayip streslydm hastaneye gitim ilaçlar verdi kulandm boş bidaha gitmedm bitane sabul aldım argan yağlı onu önce kulandm şampuan hıc kulanmadm sonra headsholders aldım argan yağlı süper iyi geldi bana hala kulanyrm
Fitifiti Morusevenanne Egzama alerjinin vücutta tepkimesidir. Beslenmesini düzeltmediğiniz müddetçe kullanılan kremler,kortizonlar ancak lezyonları baskılar. Bıraktığınızda geri döner
Morusevenanne Fitifiti stresten de oluyormus. Beslenme derken neyi bırakmalıyım mesela? 4 senedir var nerdeyse.
Emineg35 Morusevenanne Vichy kullanıyorum ama emzirme dönemi hormonlar falan derken bazen çok etkisi olmuyor. Normalde çok iyi gelirdi ama hormonlardan sanırım. Trendyolda sebopine kepeğe kesin çözüm ardıç katranlı bi şampuan var. 1 haftadır kullanıyorum fena değil gibi
Fitifiti Morusevenanne Geçirgen bağırsak sendromunu,egzamaya neden olan besinleri araştırmanızı tavsiye ederim