TheBossMom Doktorumdan doğum kontrol hapı istedim hormonel neden tercih ediyorsun spiral düşünmez misin yaşın (21) da genç dedi. kullananlar memnun musunuz regl döngüsünü bozduğunu duymuştum bir kaç defa kafam karıştı 🤷🏼♀️
Cmremla TheBossMom hormonlu sprial taktırdım bende daha yeni sayılır herkes memnunmuş biraz maliyetli sadece 2 ay içinde düzene girer dedi en fazla 3 ay dedi kısmet artık daha bir ay olmadı tam olarak beklemedeyim
Cmremla TheBossMom daha önce den devlette taktırmıştım 10 yıllık beni benden alıyordumi adet olduğunda çok kanama yapıyordu iğrenç ötesiydi 9 buçuk yıl sonra çıkardım şimdi Doğumdan 2 ay sonra hormonlu taktırdım rahatım şimdilik tavsiye ederim
Fame33 TheBossMom ben özelde taktırdım 1 buçuk ay oluyor hala lekelenme ve kanama var bıktım gerçekten sadece 3 gün kanamasız ve lekesiz geçti kis varmış doktor öyle söyledi ve doğum kontrol hapı verdi önceden de kullanıyodum o sekilde korunuyordum şimdi bitmesini bekliyorum biterde hala kanama bitmezse çıkarcam çok gıcık bir hal aldı
Busbusss Cmremla merhaba canım hormonlu spiral süresi ne kadar acaba bide ne kadara taktırdın devletteki spiraller daha iyi uzun süreli diye duydum ama
Cmremla Busbusss Busbusss 5 yıllık 600 TL takmak için verdim 200 muayene ve sprial için rapor çıkardılar ona da 75 TL eczanede verildi devlet evet uzun süreli 10 yıllık oluyor 9 buçuk yıl kullandım ben iğrenç bir şekilde kanama oluyordu her ay dayanılmaz ağırlar süreli ağrı kesici içiyordum ölüyordum her ay
Busbusss Cmremla anladım canım ya bende çok kararsızım devlette ki en iyiysi diyiyor çevremdekiler bende randevu bulamıyorum zaten muhtemelen özelde taktırıcam burada da aynı fiyat
Fame33 Cmremla yok normal bakır olan hormonlununda doğum kontrol hapı gibi olacağını düşündüm ondan onu düşünmedim
Talip Busbusss valla bnada özeldeki doktorum dedi niye buraya boşuna para veriyorsun ikiside aynı git farkı yok demişti Bnde şuan kullaniyorum evet adet sıkıntısı var ama korkuyorm hala birsey olur korkusu var
Talip Talip ekstra ilac da mı kullansam öyle yapan var mi hem sprail hem ilac korunma için emziriyorm bu arada 1,5 yasinda kızım var
Cmremla TheBossMom benim taktırdığım ilaçlı diyorlar yani hormonlu diye geçiyor ben hayatımda bi kez o hatayı yapıp devlette normal taktırdım bir daha mı asla ve asla olmaz kimseye de önermiyorum ama hormonlu olan iyi gibi şu anda tam net de söyleyemem ama daha vücuda alışma süresi dolmadı