ilkgozagrimmmm 1 haftadir öksürük burun akıntısı geçmesi . Ciğerlerde biraz var dedi ve bunu verdi. Fayda gören var mı?
SumeyrAram ilkgozagrimmmm hiç kullanmadım bizde 11 aylıkken yaşadık bunu doktor bana probiyotik yazmıştı bi kaşık yoğurda karıştırıp veriyordum o iyi gelmişti
HaLe31 ilkgozagrimmmm biz kullanıyoruz şu an, 2. Ayında da kullanmıştı benzer bir durumda o zaman işe yaramıştı şimdi daha 2. Günü henüz tam düzeldi diyemeyiz
Mom345 ilkgozagrimmmm bnm enfeksiyon için kullandım oğluma sizinki farklı sebep ama antibiyotik illa işe yarar bizimkine alerji yaptığı için alerji ilacıyla bir kullandık
ilkgozagrimmmm SumeyrAram bizde 1 yaşındayız probiyotik yazdı ishaldi o zaman ama bunlara fayda etmedi
ilkgozagrimmmm aybukemom hayır vermedi.Klamer fayda eder mi acaba öksürük çok bebekte var sanırım şu sıra
aybukemom ilkgozagrimmmm ederde öksürüğe genelde ekmolarak asist yazıyorlar balgam söksün fiye yada bizim doktorumuz prospan şurup vermişti .ama buhat çok iyi geliyor niye vermedi acabacipere indiyse mutlaka yazaıyor her doktor
ilkgozagrimmmm aybukemom bizdede fitospan var kaç gündür veriyorum kesmedi.Belkide daha kötü olacakti engelledi mi bilmiyorum. Kaç kez veriyorsunuz günde
HaLe31 ilkgozagrimmmm evet hem de baya yoğun şekilde ama ciğere inmemiş dedi yine de verdi yanında prospan ve fumast da başladı ama
aybukemom ilkgozagrimmmm öksürük öyle hemen geçmez canım sabırlı ol .kaç aylık bebeğin ? Sabahları birer çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi ver
ilkgozagrimmmm aybukemom 1yaş bebeğim. Ama Ihlamur, pekmez hiç kabul etmiyor. Hemen kusacak gibi yapiyor içi çıkıyor resmen. Neyle verebilirim bilmiyorum. Elma kabuğu dediler onuda içiremedim
aybukemom ilkgozagrimmmm sen ilaçalrını dğzenli kullan geçer . Emziriyorsan sen iç sütünden ona geçer
HaLe31 ilkgozagrimmmm ya ben açıkçası üşüttü diye düşündüm ama olabilir çevremde çok bebek çocuk bu şekilde bi de biz tatile gittik orada da kapmış olabilir gibi duruyor